benim bebeğim kuş nerde dediğimiz zaman evin hangi odasında olursak olalım hemen pencereyi arıyor gözleri ve pencereden bakıyor. balık nerde dediğimiz zamanda içinde iki balığımız olan cam fanusu arıyor bunların haricince baba dede aba ama diyebiliyor pazar sabah fotoğraf çerçevesinde bulunan babasının resmini gösterdik kim bu diye sorduk baba dedi ve baba nerde veya çetin nerde dediğimiz de babasına bakıyor babanne nerde dediğimizde babannesine damla/abla nerde dediğimizde ablasına bakıyor...ve birde duvarda ablasının resmi var onlara çıldırıyor her önünden geçişimizde abaaaa diye bağırıyor...ancak ablasının odasındaki barbi resimli bordürleri görüncede aba diyor.
birkaç gündür dede de diyoruz sölüyor baba de diyoruz sölüyor anne de diyorum ıhhh diye kızıyor sinirleniyor ...
ancak çok tembel zor bela oturmaya alıştı emeklemek için uğraşmıyor adım atma gibi bir gayretide yok koltuk kenarlarından nefret ediyor ayakta durmayı sevmiyor çok tembel çokkk...
birkaç gündür dede de diyoruz sölüyor baba de diyoruz sölüyor anne de diyorum ıhhh diye kızıyor sinirleniyor ...
ancak çok tembel zor bela oturmaya alıştı emeklemek için uğraşmıyor adım atma gibi bir gayretide yok koltuk kenarlarından nefret ediyor ayakta durmayı sevmiyor çok tembel çokkk...