Ben mi çok takıyorum

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
47
-1
1
34
Arkadaşlar merhaba 9 aylık bir bebeğim var bebeğimi bugün uçuklu 20 aylık bir bebek öptü birşey olur mu diye endişeleniyorum zararlı diye biliyorum hastaymış bebek üstelik inşallah bebegime birsey olmaz şu sıralar çok iştahı azaldı, ek gıdada ağzını açmak istemiyor önceden böyle değildi 1 haftadır böyle neredeyse bebeğime noldu da böyle oldu bilmiyorum çok takıyorum kafama belki distendir diye düşünüyorum daha çıkmadı dişi biraz alt taraf kabarık ama görünen birşeyi yok.

Muhtemelen diştendir içinizi ferah tutmaya çalışın, bebeğiniz sizin stresinizi hisseder. Diş granülleri var eczanede satılıyor veya jel formatında diş jelleri eczaneye sorarsanız size verecektir. Onlardan uygulayabilirsiniz.
Uçuk korkusu için de korkmakta haklısınız tabii ki ama bunlar çocuk şu an görebiliyorsunuz gözünüz önünde ancak yarin öbür gün kreşe gidecekler ve illa gözünüzle görmediğiniz bir sürü şey yapacaklar. Birbirlerinin oyuncakları ile oynamak, yemeklerini içeceklerini bolusmek gibi gibi. O nedenle içinizi ferah tutmaya çalışın, mikroplarla erken tanistikca bağışıklığı oluşacaktır, siz güzelce elini yüzünü de yikamişsinizdir veya silmişsinizdir de.
Onun disinda sizi doldurmuş gibi olmak istemem ama 20 aylık bebekte suç yok bence hasta hali ile onu o ortama getirenlerin kabahati var, en azindan bilginiz dahilinde olsaydı oraya gitmeme şansınız olurdu.

Muhtemelen diştendir içinizi ferah tutmaya çalışın, bebeğiniz sizin stresinizi hisseder. Diş granülleri var eczanede satılıyor veya jel formatında diş jelleri eczaneye sorarsanız size verecektir. Onlardan uygulayabilirsiniz.
Uçuk korkusu için de korkmakta haklısınız tabii ki ama bunlar çocuk şu an görebiliyorsunuz gözünüz önünde ancak yarin öbür gün kreşe gidecekler ve illa gözünüzle görmediğiniz bir sürü şey yapacaklar. Birbirlerinin oyuncakları ile oynamak, yemeklerini içeceklerini bolusmek gibi gibi. O nedenle içinizi ferah tutmaya çalışın, mikroplarla erken tanistikca bağışıklığı oluşacaktır, siz güzelce elini yüzünü de yikamişsinizdir veya silmişsinizdir de.
Onun disinda sizi doldurmuş gibi olmak istemem ama 20 aylık bebekte suç yok bence hasta hali ile onu o ortama getirenlerin kabahati var, en azindan bilginiz dahilinde olsaydı oraya gitmeme şansınız olur

Haklısınız bebeğe de suç bulmuyorum tabiki o da bilmiyor ki küçük ailelerin uyarı da bulunması gerek

Back
X