Bebeğim 9 aylık ama asla oturmak istemiyor.
Koşarcasına emekliyor, bir yerlerden tutunup ayağa kalkıyor. Gerçekten güçlü bebeklerken. Ama oturtunca hemen emeklemeye geçiyor. Oturmayı o kadar bilmiyor ki biraz fazla tutmaya çalışsam kendini deviriyor. Aynı şekilde mama sandalyesinde de bağlamazsam hemen kaçmaya çalışıyor. Bu neden olur. Bir sorun mudur sizce
Benim oğlumda öyleydi. 5 aylikken emeklemeye başlamıştı ve hiç oturmazdı. 21 aylık oldu hala öyle . Agresif, vuran kıran bir çocuk değil ancak hareketli ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum . Keza bende çocukken böyle hareketliymişim
Bebeğim 9 aylık ama asla oturmak istemiyor.
Koşarcasına emekliyor, bir yerlerden tutunup ayağa kalkıyor. Gerçekten güçlü bebeklerken. Ama oturtunca hemen emeklemeye geçiyor. Oturmayı o kadar bilmiyor ki biraz fazla tutmaya çalışsam kendini deviriyor. Aynı şekilde mama sandalyesinde de bağlamazsam hemen kaçmaya çalışıyor. Bu neden olur. Bir sorun mudur sizce
13 aylık hala götü yer görmüyor. Mama sandalyesine koyunca kilitlemezssem ayagi kalkıyor . Gayet normal etrafı yeni şeyler keşfetmek istiyor. Bebekler bizimgibi yatip uzanmak istemez çok şey var öğrenecek kesfedecek. yaşlı amcami bunlar oturup çay içsin.