• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Aylık bebek gelişim

septilya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
33
9
16
28
Merhaba anneler.

Bebeğim 9 aylık ama asla oturmak istemiyor.
Koşarcasına emekliyor, bir yerlerden tutunup ayağa kalkıyor. Gerçekten güçlü bebeklerken. Ama oturtunca hemen emeklemeye geçiyor. Oturmayı o kadar bilmiyor ki biraz fazla tutmaya çalışsam kendini deviriyor. Aynı şekilde mama sandalyesinde de bağlamazsam hemen kaçmaya çalışıyor. Bu neden olur. Bir sorun mudur sizce:(

Tabi ki sorun değil. Hareketli sadece. 🫠

Allah başka dert vermesin tatlim, gelişimi gayet yerinde merakli bir bebegin var, sağlıcakla buyusun inşallahh :KK37:

Benim oğlumda öyleydi. 5 aylikken emeklemeye başlamıştı ve hiç oturmazdı. 21 aylık oldu hala öyle . Agresif, vuran kıran bir çocuk değil ancak hareketli ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum . Keza bende çocukken böyle hareketliymişim

Merhaba anneler.

Bebeğim 9 aylık ama asla oturmak istemiyor.
Koşarcasına emekliyor, bir yerlerden tutunup ayağa kalkıyor. Gerçekten güçlü bebeklerken. Ama oturtunca hemen emeklemeye geçiyor. Oturmayı o kadar bilmiyor ki biraz fazla tutmaya çalışsam kendini deviriyor. Aynı şekilde mama sandalyesinde de bağlamazsam hemen kaçmaya çalışıyor. Bu neden olur. Bir sorun mudur sizce:KK43:
13 aylık hala götü yer görmüyor. Mama sandalyesine koyunca kilitlemezssem ayagi kalkıyor . Gayet normal etrafı yeni şeyler keşfetmek istiyor. Bebekler bizimgibi yatip uzanmak istemez çok şey var öğrenecek kesfedecek. yaşlı amcami bunlar oturup çay içsin.🤣

Back