Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
benim oğlum 9aylık sol böbreğinde 2tane taş var.biri 2 mm diğeri 3mm.
bildiğiniz bir doktor yada tavsiye edebileceğiniz neler olabilir çok üzgünüm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
benim bebeğime de 6 aylıkken taşı var dendi.bikaç ay sonra kontrol ultrasonuna gittik ama taş yokmuş çok şükür ki idrar yolu enfeksiyonunaaa bağlı kristaller olduğu söylendi.hangi şehirdesiniz
bir dizi tahlil yapılması gerekiyor neden oluştu diye.vücutta metabolik sorun yoksa yani taş üretmiyorsa sorun yok demişti doktorumuz
biz vanda olduğumuz için interentten araştırıp telefonla ahmet nayır la görüştük.. raporları ve tahil sonuçlarını kendisine gönderdik.. biraz daha bekleyelim 2 sonra tekrar ultrason çekeriz dedi.. siizn kızınızda taşların boyutu ne kadardı..çapada dr ahmet nayır var öneririm. kızımda 6 aylıkken olmuştu şimdi 6 yaşında ama çok düzenli kontrol edildik.. almanyadan ilaç getirtip kullanmıştık...
biz şu an vandayız.. çocuk hastanesinde bir nefrolug var oda uzun süredir raporlu yani çalışmıyor..
bir kaç tahlil yaptık, idarar yolu falan çok şükür temiz çıktı sonuçlar..
sizin bebğinizde taşların boyutu ne kadardı.. beslenme konusunda nasıl bir beslenme uyguladınız..inş.. benimde sizinki gibi olur...