Çocuk Hastalıkları 9 aylık bebeğim kakaısnı yapmıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Oğlum yaklaşık 2,3 aydır sürekli kabız 3,4 günde bir kakaısnı yapıyor kabızlığını nasıl önleyebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz hastaneye korona illeti yüzünden götürmedim ve kayısı demeyin alerjisi var tşk ederim şimdiden

Oğlum yaklaşık 2,3 aydır sürekli kabız 3,4 günde bir kakaısnı yapıyor kabızlığını nasıl önleyebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz hastaneye korona illeti yüzünden götürmedim ve kayısı demeyin alerjisi var tşk ederim şimdiden
Bacim turkiyede yasiyosun galiba orda varmi bilmem ama fransada bir toz var her mamanin icine bir kasik ceya 2 kasik cocugun yasina ayina gore katiyosun o gayet normallesdiriyo ama hergun uygulanmasi lazim benm yigenimede verdi annesi suan duzeldi oda sizinki gibi 9 aylik ve eltimin kizi 2 yasinda o tozsuz cocuk wc gidemiyo birgun kesim kabizliga donuyo diyo

Bacim turkiyede yasiyosun galiba orda varmi bilmem ama fransada bir toz var her mamanin icine bir kasik ceya 2 kasik cocugun yasina ayina gore katiyosun o gayet normallesdiriyo ama hergun uygulanmasi lazim benm yigenimede verdi annesi suan duzeldi oda sizinki gibi 9 aylik ve eltimin kizi 2 yasinda o tozsuz cocuk wc gidemiyo birgun kesim kabizliga donuyo diyo
İnan’ın hiç duymadım adını söylerseniz bulabilirim çok tşk ederim

İnan’ın hiç duymadım adını söylerseniz bulabilirim çok tşk ederim
Adindansa direk fotosunu atim dedim fransizcasi bu bilmiyorum varmi oralarda umarim vardir bi faydasi dokunur sizede

Eklentiler

• 20200717_202727.jpg
    20200717_202727.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 14
Çok tşk ederim
Rica ederim sadece bulursaniz aynisindan 2 numara almaniz gerekiyo 6ayligi gecdigi icin bebek 2 numaraya gecmis oluyo bide hergun verin aksatmayin gunde 1 kere olsun verin faydasini gorceksiniz yani bizimkiler gorduler insallah sizde gorursunuz 🤗

Ek gıdaya gectiyseniz kayısı şeftali püresi verebilirsiniz.
Yada mamasına bir cay kasigi tatlı badem yaği koyabilirsiniz kabiz oldukça.

Back