- 16 Mart 2024
- 5
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Fatmaazraay
-
Istemedigi birsey oldugunda benim kizim da arkaya atiyor iendini :) ayagi cevirme9 aylık bebeğim adına bakmıyor çok huzursuz sürekli ağlıyor ayaklarını dönderiyor elleriyle gel gel yapıyor istemediği birşey olduğunda kendini arkaya atıyor lütfen aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi otizmden supheleniyorum
Babildamalar var baba dede ede diyor göz teması da varBelirtiler onu işaret ediyor gibi sanki ama insallah oyle değildir. Telefon tablet tv kullanımı varsa o da sebebiyet olabiliyor sanırım
TV izleme arada çok değilTv izliyo mu? Evde kavga dövüş var mı?
Çok küçük hiç izlemmemesi lazımTV izleme arada çok değil
Birkaç gündür gülme de azaldi endişeleniyorumIstemedigi birsey oldugunda benim kizim da arkaya atiyor iendini :) ayagi cevirme
Gel gel yapma bebekleirn heyecanlandiginda yaptiklari seyler … bu isme bakma kriteri en gec 12 Ay diye belirlenmis almanyada
Tv izleyince ne oluyo .ki benim de 9 aylik bebegim var arada çizgi film izliyo m.rak ettim yaTv izliyo mu? Evde kavga dövüş var mı?
otizm oluyor hanımefendi. biraz araştırır mısınız bu konuyu?Tv izleyince ne oluyo .ki benim de 9 aylik bebegim var arada çizgi film izliyo m.rak ettim ya
tamam. Dünya da düz mü peki?Ya bi gidin ya .sacma sapan seyler .hepimiz tv büyüdük .sacma ya bunlar. Benim buyuk kizim da tv cizgi flm büyüdü e otizimli mi oldu boş şeyler
Biraz arama motoru kullanma kabiliyeti lütfen.Tv izleyince ne oluyo .ki benim de 9 aylik bebegim var arada çizgi film izliyo m.rak ettim ya
Haa sizinki de bakmıyosa okey kriter sizsiniz çünkü.Bu arada isim benim ki de isme bakmiyo korkmayin yani
Otizmliden beter olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam tskOtizim tv izlemekle tabletle kavga dovusle olan birşey degil bence doğuştan dir allahdan gelen baş üste hic inanmiyorum ben boylr şeyler. .tv tablet degil .küçücük minik bebek 2 tv izledi diye otizimli mi oldu 9 aylik komik ya
Otizim tv izlemekle tabletle kavga dovusle olan birşey degil bence doğuştan dir allahdan gelen baş üste hic inanmiyorum ben boylr şeyler. .tv tablet degil .küçücük minik bebek 2 tv izledi diye otizimli mi oldu 9 aylik komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?