- 21 Temmuz 2021
- 311
- 375
- 53
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
-
tecrübem yok ama emzirmeyi azaltıp yemek yedirmeyi deneyin bence örn günde 5 kez emiyorsa 3 e düşürün aç olursa daha çok yeemk yer gibi geliyor banaHerkese merhaba, ilk bebeğim olduğu için acemiyim danışmak istiyorum sizlere. Bebeğim 9 aylık ve 10 kilonun üstünde. Gelişimi normal bir sıkıntı yok. Doğduğundan beri anne sütü alıyor. Ancak gün içerisinde fazla yemiyor gibi geliyor bana. İnternetten araştırıyorm yemek öğün miktarları çok fazla 9 aya göre. Bizmki bir öğünde rn fazla 1 yemek kaşığı yer. O da günde 1 sefer. Kahvaltı nerdeyse yok. Bir iki çay kaşığı kadr bazen. Çoğu zaman hiç yemiyor. Hazır mama, paketli gıda pirinç unu irmik gibi boş kilo yapıcı şeyler de vermiyorum. Doktorumz 7-8 aydan snra anne sütünün besleyiciliği azalır diyor. Acaba bu kiloyu hala sütten mi alıyor. Yoksa yediği kadarı yetiyor mu ne dersiniz? Korkum 1 yaş civarı hala memeye bağımlı kalıp yemek yememesi
Anne sütünü azaltıp ek gıdayı fazlalaştırın bence 9 aylık olmuş herşeyi yiyebilir maşallah büyümüş artıkHerkese merhaba, ilk bebeğim olduğu için acemiyim danışmak istiyorum sizlere. Bebeğim 9 aylık ve 10 kilonun üstünde. Gelişimi normal bir sıkıntı yok. Doğduğundan beri anne sütü alıyor. Ancak gün içerisinde fazla yemiyor gibi geliyor bana. İnternetten araştırıyorm yemek öğün miktarları çok fazla 9 aya göre. Bizmki bir öğünde rn fazla 1 yemek kaşığı yer. O da günde 1 sefer. Kahvaltı nerdeyse yok. Bir iki çay kaşığı kadr bazen. Çoğu zaman hiç yemiyor. Hazır mama, paketli gıda pirinç unu irmik gibi boş kilo yapıcı şeyler de vermiyorum. Doktorumz 7-8 aydan snra anne sütünün besleyiciliği azalır diyor. Acaba bu kiloyu hala sütten mi alıyor. Yoksa yediği kadarı yetiyor mu ne dersiniz? Korkum 1 yaş civarı hala memeye bağımlı kalıp yemek yememesi
Öneri için teşekkürler deniyorum farklı farklı şeyler ama dönem dönem değişiyor sanırım bir gğn yiyor iki gün yemiyor flnAnne sütünü azaltıp ek gıdayı fazlalaştırın bence 9 aylık olmuş herşeyi yiyebilir maşallah büyümüş artık
Öneri için teşekkürler deniyorum farklı farklı şeyler ama dönem dönem değişiyor sanırım bir gğn yiyor iki gün yemiyor flnzorla yedirmek de olmuyor
Anne olmadan önce aman yemezse yemer acıkınca illa ki yer diyordum. Ama ana yüreği öyle olmuyormuş her şeyden vitaminini alsın güçlü kuvvetli olsn eksiği olmasın düşüncesi kemiriyor içimi şimdiBebeğimde sizinki gibi 9 u bitirdik 11 kiloya yakınız. Bende bunu sorun ediyordum ama düzene girecek umarım yoğurt seven çocuk bazen yoğurt yemiyor kabağın yemeğini yiyor mücverini yemiyor gibi gibi. Yalnız değilsiniz endişe etmeyin.
MaşaAllah ne güzel ama sütünüz de yetiyor demekki kilo alımı gayet güzel.Öneri için teşekkürler deniyorum farklı farklı şeyler ama dönem dönem değişiyor sanırım bir gğn yiyor iki gün yemiyor flnzorla yedirmek de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?