• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aydir hamile kalamiyorum

Busra1205

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
103
31
98
Merhaba 9 aydır gebelik için uğraşıyorum. Bi türlü hamile kalamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Rahim filmi hormon testi yumurtalık ve rahmimde hiç bir sorun yok dendi eşim de de bi sıkıntı yokmuş siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz. Beta hcg testim sürekli 0.1 çıkarken bu ay 1.20 cıktı umitlenmeli miyim

Merhaba 9 aydır gebelik için uğraşıyorum. Bi türlü hamile kalamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Rahim filmi hormon testi yumurtalık ve rahmimde hiç bir sorun yok dendi eşim de de bi sıkıntı yokmuş siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
Ovulasyon testiyle yumurtlama gununu takip et ve o gunlerde ilişki yap Allah izin verirse oluyor

Ediyorum testler aliyorum sürekli amma olmuyo. Artık sürekli ağlar durumdayım gece gündüz herkes hamile
Duzgun takip ediyor.musun? Sana bir kac soru hepsine cevap vermeni istiyorum.. ovulasyon testiyle alakali.. testi yapmadan 2 saat once sivi alimini biraktin mi? Teste adet bitimi hemen başladın mi? Testleri 12 ile 16 saatleri arasinda mi yaptin? Testlerde piki yakaladin mi? Pik sonrasi nasil yil izledin?

Testi hergun işten geldikten sonra saat 19.00 sıralarında yaptım. Sıvı almadim çift çizgiyi görünce 3 gün üst üste ilişki yasadim

Testi hergun işten geldikten sonra saat 19.00 sıralarında yaptım. Sıvı almadim çift çizgiyi görünce 3 gün üst üste ilişki yasadim
Yanlis yapmissin adet bitimi hemen mi basladin teste..
Burda konu acmistim konuyu oku yapanlara bak.. yapanlara yorumlarimi degerlendirmelerime bak.. sen de guzel bir baslangic yap takip edelim olur mu moralini bozma

Yanlis yapmissin adet bitimi hemen mi basladin teste..
Burda konu acmistim konuyu oku yapanlara bak.. yapanlara yorumlarimi degerlendirmelerime bak.. sen de guzel bir baslangic yap takip edelim olur mu moralini bozma
Hayır adre bitimi başlamadım tamam şimdi 20 li testlerden aldım takip edicem yazdığın gibi

stres yapma kafana takma hem kendini hem vücudunu rahat bırak kendiliğinden zaten olacak. stres yaptıkça süreci uzatıyorsun hormonlarınla oynuyorsun bunu unutma.
kafaya takmadığın ay hamile kalacaksın HoppaHoppa

stres yapma kafana takma hem kendini hem vücudunu rahat bırak kendiliğinden zaten olacak. stres yaptıkça süreci uzatıyorsun hormonlarınla oynuyorsun bunu unutma.
kafaya takmadığın ay hamile kalacaksın HoppaHoppa
alimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum

Merhaba 9 aydır gebelik için uğraşıyorum. Bi türlü hamile kalamıyorum denemediğim yöntem kalmadı. Rahim filmi hormon testi yumurtalık ve rahmimde hiç bir sorun yok dendi eşim de de bi sıkıntı yokmuş siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olur musunuz. Beta hcg testim sürekli 0.1 çıkarken bu ay 1.20 cıktı umitlenmeli miyim
5 den düşük olunca negatif sayılıyor. bende de hiç bir sey cıkmıyordu. garip bir akıntım vs de yoktu. fakat ben biliyorum ki doktorlar mantar ya da bakteriyel iltihap var mı hic önemseyip bakmamışlardı. o nedenle doktoruma danısarak vajinal flora için bir ilaç kullandım aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonum da yoktu ama buna karşı da bir ilaç kullandım. 2 yıl sonunda o ay gebe kaldım. ben doktorunuza olası bir enfeksiyon var mı baktırmanızı öneririm. bir de ben de takip ediyordum sürekli yumurtlama günlerini fakat onu da bırakmıştım adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki öneririm.

Bende 8 ay hamile kalamadım ardından ovulasyon testiyle 2. Ay hamile kaldım çok şükür şuan 18 haftalığım. Kaset tipi testlerden kullanma bence onlarda yanılma payı daha yüksek çıkıyor. Ben innovita marka kullanmıştım oldukça hassastı

Bende 8 ay hamile kalamadım ardından ovulasyon testiyle 2. Ay hamile kaldım çok şükür şuan 18 haftalığım. Kaset tipi testlerden kullanma bence onlarda yanılma payı daha yüksek çıkıyor. Ben innovita marka kullanmıştım oldukça hassastı
Bende bu ay innovita marka aldım bakalim dua eder misin bana

B Busra1205 canim ben inofolic kombi diye bir ilacla yumurtlamayi destekleyerek hamile kaldim 3 kez 1.dis gebelik oldu 2.kimyasal suanda da hamileyim

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

9 ayda rahim filmi faaln acele etmemiş misiniz biraz?
1 yılda drlar bile almıyor takibe bi sıkıntı yoksa,
Ben 3,5 senede hamile kaldım.
Su kaadr söyliyim ,bugünleri kendine zehir etteğıne uzuleceksin hamile kalınca:)
Bırak ,başka saya odaklan.
Yaz geliyr ,kafanı dinle,tatilini yap.

9 ayda rahim filmi faaln acele etmemiş misiniz biraz?
1 yılda drlar bile almıyor takibe bi sıkıntı yoksa,
Ben 3,5 senede hamile kaldım.
Su kaadr söyliyim ,bugünleri kendine zehir etteğıne uzuleceksin hamile kalınca:)
Bırak ,başka saya odaklan.
Yaz geliyr ,kafanı dinle,tatilini yap.
Haklisin

Back