9 Ayda Kilolara Veda Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sedaca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sedaca

Ziyaretçi
Merhaba sevgili K.K'cılar.opuyorumnanaktan
Siteye az önce üye oldum uzun zamandır diyet bölümünü takip ediyorum bütün başarı öykülerini okudum okudukça neden olmasın dedim :1rolleyes: Neden bende 4 yıldır çektiğim bu kilo çilesinden kurtulamayayım.:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo çizelgesi yapmayı becerebilirsem şimdiki resimlerimide koymak istiyorumkaydirigubbakcemile

üzgünüm çok üzgünüm senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı olsun canım.
İnanmak başarmanın yarısıdır demişler.
Sende gördüğüm kadarıyla başarabileceğine inanıyorsun.
Adımda atmışsın.Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Sık sık ziyaret ederim:)

Hayırlısı olsun canım.
İnanmak başarmanın yarısıdır demişler.
Sende gördüğüm kadarıyla başarabileceğine inanıyorsun.
Adımda atmışsın.Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Sık sık ziyaret ederim:)

Teşekkür ederim Nekss'cim.kaydirigubbakcemile5
Başaracağım bu kez bende inanıyorum.hihoyyyt

canım oncelıkle hoşgeldın. arkadasın dedıgı gıbı ınanmak basarmanın yarısıdır. sen yarısını başardın şimdi dıger yarısında. ınsallah verırısın canım kılolarını saglıklı bır sekılde. her zaman yardımcı olamaya calışırız. takıbındeyımopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Nekss'cim.kaydirigubbakcemile5
Başaracağım bu kez bende inanıyorum.hihoyyyt

Bizde sana inanıyoruz:)
Uyguladığın bir listen var mı?
yoksa günlüğünü kendin mi oluşturcaksın...

Teşekkür ederim canım daha önceden bakmıştım bu takımlara azminize hayranım.İnceleyeceğim çok girme şansım yok internete şu günlüğüme 9 ay hergün ne yaptığımı yazmaya çalışacağım.

Sağol canım.

uyguladığım listem var canım.Diyetisyenlerden alınmış listeleri kendime uyarladım.Hergün buraya yazacağım.

Hadi bakalım hayırlısı...
Bol kalorisiz günler diliyorum.
Takip etmeye çalışıcam bende...

canim inan inanirsan gercekten herseyi yapabilirsin kendimden biliyorum mesela suanda kilom yok mu var ama ben korkmuyorum acaba verirmiyim veremez miyim diye biliyorum cünkü ben veririm..ramazandan 1-1.5 ay önce diyete basladim yanlis hatirlamiyorsam 13 temmuzdu o zaman 80 kiloydum ramazanda 73-72 kiloydum ramazanin 2 haftasi avusturyada bulundum o zaman 69-70 e indim 2.haftadan sonra türkiyeye gittim birkac gün yine dikkat ediyorm zaten ekmek adina birsey hatirlamiyorum yiyorum herseyden ama ekmegi yemiyordum..sonra ablamin oraya gittim ramazanda hergun disarda yiyoruz filan ama gezmekten hic kilo almadim ablamda tarti yoktu ama ben oturunca elleyince bel bölgemi alip almadigimi oradan anliyordum almamis gibiydim ama 1 ay boyunca neler yedim neler spor yapmadim belki o zaman kostumaktan kilo yapmadi dün geldim evime tatil bitti gelir gelmez tartildim tabiki sislik filan vardi 1 kilo almis durumdaydim sabah ac karnina tartildim 69 kilo gösteriyordu kahvaltidan sonra 70 kilo oldum yani düsün bir ay deli gibi yedim ama hic almadim cünkü öncesinde gercekten cok güzel bir diyet yaptim öyle birsey yememezlikte etmedim hatta canim cikolata mi istedi yedim cünkü sporumu yapiyordum yürüyüsümü yapiyordum o kaloriyi yakiyordum..suanda inaniyorum ben kisa kadar 55 kilo olmadi 60 kiloya inerim hic takmadan yap bu diyeti valla türkiyede aman kilo aldin sunu yaptin sismansin diyenlerede hic tinlamadim öneden olsa alinidim ben biliyorum verecem onlar beni sinirlendirmek icin istediklerini desinler benim kendime inancim var insallah sende bunu yaparsin,diyet yparken zevk alirsn ki bu sana izdirap vermez..hatta en son gelirken halam bir ilc ismi dedi bitkiselmis al ayda 7 kilo verdiyormus diyetle dedi ben istemedim ben zaten veririmki onlara gerek yok sadece kendime inancim var 3 ayda beklerim hedef kiloma 4 ayda ama eminim verecem canim Allahin izniyle sende böyle düsün sakin hap filan kullanma güzelce beslen,suyunu bol ic sporuinu yap keyfine bak..cok yazdim 1 aydir dilim sismisti :)) hadi herkese kolay gele

Back
X