9 Austos'un hayatm bu denli deitireceinden haberim yoktu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
9 AĞUSTOS 1998 bu tarihin hayatımı bu denli etkileğeceğini ve yeniden AŞK la tanışa bileceğimi inanın bilmiyorum.kendimi onun yanında mutlu huzurlu ve tam hissediyordum.anneme söyledim bi çıktığım olduğunu başkasından duymasını istemedim çünkü aynı mahallede oturuyorduk ve komşularımız bile ortaktı ama ben ilk defa 9 ağustosta tanıştım aşkımla annem istemedi en önemli nedeni malatyalı olması bizim de göçmen olmamız ne yani memleket farkı aşık olup sevmeye engelmiydi am annemi dinleyip aşkımla konuştum ayrılmak istediğimi söyledim o kabul etmedi nedenini sordu söyledim kimseye söylemeyiz dedi beraber olduğumuzu devam ettik ilşkiye istanbullu olanlar bilir gülhane ve piyerloti bizim vaz geçilmez buluşma yerlerimizdi.ben bu arada okuyordum okula veremiyordum kendimi tabi okuldan kaçmalar tam 40 güne ulaşmış haberim bile yoktu annemi okulda bizim sınıfın önünde görünce çok şaşırdım beni kantine götürüp baya azarladı kimse duymuyordu ama arkadaşlarım anlamıştı kafamın yerde olmasından sonra beni meslek lisesine verdi ve lise 1 i yeniden okudum aşkımın yüzünden sonra kendi aramızda sözlendik onu askerde bekledim askerde beklediğim dönem içinde onu incitçek hiç bişey yapmadım hep evde ders çalışıyodum ve taktir getirmiştim o sene birinci ve ikinci dönemde ama evin telefon faturaları baya bi yüksek gelince annem telefonu iptal etti annem bana çok düşkündür hala bile sonra askerden geldi işini kurdu ve benimle evlenmek istediğini bana doğum günümde sürpriz yaparak söyledi ve kabul ettim bi bu arada taksim de sabahladık annem arkadaşımda kalmaya gittiğimi zannediyor babam ananemlerde biliyor ben taksim istiklalde fink atıyorum ne günlerdi bi daha olsa yine yaparım kıjlar inanın.yağmurda ısalandık beraber akşamları buluştuk evlerimiz yakın olduğu halde mektuplaştık bile onu hala çok seviyorum o benim son aşkım şimdi 4 seneyi geride bırakıcaz eylülde ve ikiz çocuklarımız var allah her sevene kavuşmayı nasip etsin seni seviyorum İLKER.yerimseniben

çok güzel bi hikeyen var nekadar güzel şeyler yaşamisin allah mutluluğunu ömür boyu sürdürsün inşallah
bende kendi yaşadiklarimi hatirladimda eşimle ozman yaptiğimiz
kaçamaklar gerçektende nekadarda tatliymiş gene olsa gene yaparim
kocamla birlikte yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım
şimdi ne güzel hatırladıkça gülüyoruz bunlara

bende sevip kavuşanlardanım ALLAH bir ömür mutlu olmayı nasip etsin a.s. kavuşamayan aşıklarıda kavuştursun rabbim:nazar:

teşekkür ederim arkadaşlar ben de yaşadığım hiç birşeyden pişman deyilim iyiki eşimle evlendim çok şükürki aşkımızın meyvelerinide aldık ikizlerimiz oldu bi kıj bi erkek allah herkese sevip sevilmeyi nasip etsin kocacım seni ve çocuklarımızı çok seviyorum

çok güzelmiş :) ne güzel kavuşmuşsunuz :)
bizde göçmeniz ve benim ailemde illede göçmen olsun ama karar senin diyolar ... :D

Back