• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9,5 aylık bebeğim desteksiz oturamıyor

zynpzn8989

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
224
234
23
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 9,5 aylik. Bugün rutin kontrolumuzde doktora desteksiz oturamadigini söyleyince çok şaşırdı ve çocuk nörolojiye sevk etti. Aynı zamanda emeklemiyor henüz. Başına gelen var mı acaba, büyük bir problem çıkacak diye çok kafama takıyorum: (

Canım benim ablam iki yaşına kadar yürüyememiş. Bir yaşında kafasını tutamazmıştı. Motor gelişimi hep gerideymiş ama yürüdükten sonra kimse tutamamış. Atletizm yarışmalarında baya baya dereceleri var o derece 🙃 inşallah senin kuzunda da sıkıntılı bir durum yoktur.

Benim oğlumda henüz 10 aylık desteksiz oturamiyor.ama yürütece koyunca uçuyor:spor:sıkıntı etmeyin bi problem olduğunu zannetmiyorum

Bol bol yüz üstü koyun sırtı güçlensin .kas gevşekliği demek için erken ama varda da fizik tedavi ye mutlaka başlayın.

Benim oglum da o aylarda desteksiz oturamiyordu yurumesi de gec oldu dislerini gec cikardi meger d vitamini eksikligi varmis bi baktirin siz de.telas etmeyin

Back