http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/644190-erkek-cocuklar-icin.html
bunlarada bakabilirsiniz eğer çoçuğunuz iri yapılıysa 1 numaralı mont olabilir ben oğluma 10 aylıktan sonra giydirmiştim..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/644190-erkek-cocuklar-icin.html
bunlarada bakabilirsiniz eğer çoçuğunuz iri yapılıysa 1 numaralı mont olabilir ben oğluma 10 aylıktan sonra giydirmiştim..
sıfır olarak aldım ama biraz yedek olsun istiyorum.. özellikle mont, pantalon, uzun kol üst.. gerçekten satmak isteyen warsa bekliyorum.. teşekkürler
mont ve şişme yelek canım :)
dilersen sana kazakklarda var iki tane çok şık onlarında resimlerini göndereyim
Eki Görüntüle 801273 Eki Görüntüle 801274 Eki Görüntüle 801275 Eki Görüntüle 801276 Eki Görüntüle 801277 Eki Görüntüle 801278 Eki Görüntüle 801279
teşekürler fiyat nedir
sıfır olarak aldım ama biraz yedek olsun istiyorum.. özellikle mont, pantalon, uzun kol üst.. gerçekten satmak isteyen warsa bekliyorum.. teşekkürler
yurt disindan ogluma almistim fakat hic giyilmedi kar montu ve tulumu var eldiven ve patigi var. 35 tl fiyati.. tesekkurler..
düşünürseniz bende bunlar var biri ayırttı ama dönüş yapmadı bir gün daha bekliycem haber alamazsam satıyorum
uzun kullular iki tanesi bir kez giyildi diğerleri yeni hiç giyilmedi kısa kollularda yeni biri giyildi deneme amaçlı hepsi yeni sayılır uzun kollulardan bir tane daha var FF marka 5 li halde 15 tl
kısa kollulardan pembe size uymaz diğer ikisi tanesi iki tl
hepsi 9-12 ay
Eki Görüntüle 834101 Eki Görüntüle 834102 Eki Görüntüle 834103
canım teşekürler ama penyeye ihtiyacım yok
panço kadife pantolon var elimde 9-12 ay nerdeyse hiç giyilmedi büyüktü çünkü bize
açtığım konulardan belki başka bir ihtiyacınızı daha bulursunuz
Eki Görüntüle 835961
şunlar da var 9-12 ay beğenirsen konuşuruz eşofmanlar ca ve hm (polar değiller ama bence kış için uygun kalınlıkta-hmler daha ince)
Eki Görüntüle 835963 Eki Görüntüle 835965 Eki Görüntüle 835968 Eki Görüntüle 835969
şunlar da 6-9 ay ama kalıbı büyük 9-12 rahat olur kazak lcw pantolon hm
Eki Görüntüle 835970
Eki Görüntüle 835971
dahası da vardır belki açtığım başlığı inceleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?