• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9-10 yaş yepyeni kızımın kıyafetlerini satıyorum...

senin o anlamsız bulduğun üç beş kuruş bizim için anlamlı inan...belki o üc beş kurusa ihtiyacımız var nerden biliyorsunuz sizin en kötü dediğiniz lcw biz belki çocuklarımıza ikinci elini alabiliyoruz belki herkez farklıdır bu tarz yorumları kendinize saklayınız hepimizin farklı amacı var satışlarda kimimiz ihtiyaç kimimiz ev boşaltma kimimiz iş olsun diye bu arada bende öğretmenim ve asla katılmıyorum yorumunuza

boşverin arkadaşlar o kişi zaten pişman olmuştur böyle bir yorum yaptığına hiç uzatmaya gerek yok ben takmıyorum bile....

fiyatlarını yazar mısınız

badiler 5 tl
şortlar 10 tl
etekler 10 tl
montlar 20 tl
çiçekli kot 15 tl
mor yelek 15 tl
mor hırka 5 tl
eşofmanlar 5 tl
x-side çizgili elbise 10 tl
tunik tarzı 2 elbise 5 er tl
CA beyaz capri 8 tl

bende oğlumun mama sandalyesini satmıştım başka bir ihtiyacını aldım isteyen satar isteyen atar değilmi arkadaşlar:49:

yazmadan duramadım parayla satmak yerine ihtiyacı olanlara verseniz diyen arkadaşı okuyunca.kimse kimsenin durumunu yardımda b
ulunup bulunmadığını bilemez burda sattıklarının dışında verdikleride olabilir ayrıca ihtiyacı olmasa kimse satmaz zaten bende dahil.hepimizin uğraşı çocuklarmızın ihtiyacını karşılayabilmek istediklerini alabilmek bence.sadece fikrimi söylemek istedim

merhaba winmax mont,mor yelek ve kot şortu çok beğendim,çocuklarınız kaç yaşında,benim oğlum 11 ,kız 7 enküçüğü de3 ay dolduracak, belki bir şeyler takas edebiliriz .benim ilana da bi bakın

Sürekli bu tarz konuları gordugum ıcın yazmak ıstedım.. Bu kıyafetlerı satmak yerıne gercekten ıhtıyacı olan cocuklara versenız elınıze gecen 3 5 kurustan daha anlamlı olur dıye dusunuyorum. Saolsun okulumuzdakı bı ogretmen cocugunun kuculen kıyafetlerını getrms bana verdı bende anasınıfı ogretmenym her cocuga 2 ser 3 er dagttm ve cok mutlu oldular. Bu arada kıyafetlerın en kotusu Lcw idi.. İyi akşamlar..

ihtiyacı olsun yada olmasın isteyen satar isteyen ücretsiz verir bende sizin gibi muhalefet olanlardan sıkıldım

Back