Canim fotolari buraya yuklersen satisinda daha etkili olur.kimse baska siteden bakmaz.bakicak olsa bu sayfaya girmez.
Sen buraya yukle en iyiysi
iyi satislar
kızım çabuk geliştiği için kıyafetleri hemen küçüldü eğer satılırsa ona yenilerini almak istiyorum:) resim yüklemeyi bilmiyorum,sahibinden.com da hepsini yükledim fiyatlarıyla birlikte.incelemek isterseniz9-10 yaş kız kıyafetlerinde görebilirsiniz.
ah bi yükleyebilsem, nasıl oluyor biliyormusunuz?
Sürekli bu tarz konuları gordugum ıcın yazmak ıstedım.. Bu kıyafetlerı satmak yerıne gercekten ıhtıyacı olan cocuklara versenız elınıze gecen 3 5 kurustan daha anlamlı olur dıye dusunuyorum. Saolsun okulumuzdakı bı ogretmen cocugunun kuculen kıyafetlerını getrms bana verdı bende anasınıfı ogretmenym her cocuga 2 ser 3 er dagttm ve cok mutlu oldular. Bu arada kıyafetlerın en kotusu Lcw idi.. İyi akşamlar..
bende zor öğrenmiştim msj yazdığınız kısmın altlarında eklenti ekle kısmı var inş eklersin...
ben zaten şimdiye kadar kızımın küçülenlerini hep ihtiyacı olanlara dağıttım ama onlar kıymetini bilmedi...burayı ben bu sene farkettim ihtiyacım olmasa ve 3. çocuğuma hamile olmasaydım bunlara hiç gerek duymayacaktım,ordan konuşması çok güzel tabi.
ben zaten şimdiye kadar kızımın küçülenlerini hep ihtiyacı olanlara dağıttım ama onlar kıymetini bilmedi...burayı ben bu sene farkettim ihtiyacım olmasa ve 3. çocuğuma hamile olmasaydım bunlara hiç gerek duymayacaktım,ordan konuşması çok güzel tabi.
Sürekli bu tarz konuları gordugum ıcın yazmak ıstedım.. Bu kıyafetlerı satmak yerıne gercekten ıhtıyacı olan cocuklara versenız elınıze gecen 3 5 kurustan daha anlamlı olur dıye dusunuyorum. Saolsun okulumuzdakı bı ogretmen cocugunun kuculen kıyafetlerını getrms bana verdı bende anasınıfı ogretmenym her cocuga 2 ser 3 er dagttm ve cok mutlu oldular. Bu arada kıyafetlerın en kotusu Lcw idi.. İyi akşamlar..
Canim kimseye kendini aciklamak zorunda degilsin
Senin ozelindir.
arkadaşlar teşekür ederim galiba öğrendim oğlumu uyutup yükleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?