- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi buse67zeynep
-
değiştirme yapabilirsiniz.giyilmemişse.11 ,12 yaş sıfır lcw nin montuda var elimde geçen hafta aldık ama büyük oldu malisef isteyene ölçü verebilirim ben 69,90 aldım isteyen olursa 30 tlye vereceğim resimde eklerim pantolonlar çok çok yeni kaçırmayın derim
Babasıyla gidip aldılar mağzada hoşuna gitmiş almış eve gelince çok geniş demeye başladı etiketide kopartmış bulunduk bilmiyorumki öyle değişim yaparlarmıki acaba yeni sezon çok güzel bir montdeğiştirme yapabilirsiniz.giyilmemişse.
canım ürünün fişi duruyorsa yeterli diye biliyorum.30 liraya satmaktansa şansını bir dene derim ben.Babasıyla gidip aldılar mağzada hoşuna gitmiş almış eve gelince çok geniş demeye başladı etiketide kopartmış bulunduk bilmiyorumki öyle değişim yaparlarmıki acaba yeni sezon çok güzel bir mont
bir arkadaşım yapmıştı böyle bir değişim.ordan hatırlıyorum.Babasıyla gidip aldılar mağzada hoşuna gitmiş almış eve gelince çok geniş demeye başladı etiketide kopartmış bulunduk bilmiyorumki öyle değişim yaparlarmıki acaba yeni sezon çok güzel bir mont
evet ama fiş lazım mutlaka,etiketsiz haliylemi yapmıştı keşke yapsalar daha iyi olurdu zararım olmazdı
haklısın canım denemekte yarar var fişide yok ama yinede bir deniyeyim belki alırlar çok teşekkür ederim ilgin içincanım ürünün fişi duruyorsa yeterli diye biliyorum.30 liraya satmaktansa şansını bir dene derim ben.
önemli değil canım.inşallah alırlar.boş yere zarar etmemiş olursun.çok büyük değilse öylede giyebilir aslında.sonuçta çocuklar çok çabuk büyüyorlar.haklısın canım denemekte yarar var fişide yok ama yinede bir deniyeyim belki alırlar çok teşekkür ederim ilgin için
11,12 yaş için fiyat 30 tlZara deri mont kac yas ve ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?