- 26 Ağustos 2012
- 4.840
- 964
Damla burda mısın?
Geldim aşkım burdayım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla burda mısın?
Geldim aşkım burdayım..
Bu arada aşklarım ben artık buralardayım haberiniz olsun.
Vee karnemde de 84,32 puanla teşekkür almış bulunuyorum.
Sınıfta sadece 2 kişi takdir aldı zaten, sağlık olsun diyorum...
Karne hediyelerinizi aldınız mı bakalım ne almışlar size?
Öyle belirgin bir şey yok aslında ama sabahtan beri yataktan kalkamıyorum başım dönüyor, kardeşime kahvaltı hazırlamam gerekiyor ama ayakta duramıyorum böyle bir garip oldum. Tuzlu ayran içtim bir şeyler yedim hala aynı. Zaten 2,5 aydır adet olmuyorum ondan da korkmaya başladım çünkü netten baktım kilo alma ve sivilcelenmeyle birlikte adet gecikmesi olursa kist riski varmış bir de bu sabah böyle olunca iyice korktum :26::26:
Canım beniim Allah korusun ağzını hayra aç kötü düşünme :26:
Annenle konuştun mu bir doktora kesinlikle görün balım beniim.
Çok büyük geçmiş olsun
Söyledim anneme bugün öğlen gidicez doktora tabi şu baş dönmesi geçerse
Kız nereye kayboldun yine
Kod:
Canım gittin mi?
Ne dedi doktor?
Umarım önemli bir şeyin yoktur..:26:
Tam 82,00 ortalamayla tesekkur aldim
Delmanyak tebrik ederim canim ingiltereye neden gidiyosun?
Gittim kuzum tahmin ettigim gibi polikistik over olabilir dedi yani kistler olabilirmis ama onemli bir sey degilmis ilac verdi 1-2 haftaya bir daha gidicem
Canım okulla 9 kişi gidiyoruz hem 1 haftalık dil dersi hemde ingilteyi gezeceğiz bu ara teşekkür ederim
Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum sayılır. :) (Doğrusu önceden beri takip ediyordum bu siteyi.) Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim çünkü sohbetinizi, anlaşma şeklinizi çok beğendim gerçekten :)))
Tekrardan geçmiş olsun aşkım...
Yine haber et tamam mı? :26:
Bu arada özele gel demişsin...
Hayırdır bakalım buradan konuşalım Öykü'mm :)
Ne güzel yaa çok imrendim ben de çok istiyorum yurt dışınıCanım okulla 9 kişi gidiyoruz hem 1 haftalık dil dersi hemde ingilteyi gezeceğiz bu ara teşekkür ederim
Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum sayılır. :) (Doğrusu önceden beri takip ediyordum bu siteyi.) Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim çünkü sohbetinizi, anlaşma şeklinizi çok beğendim gerçekten :)))
Teşekkür ederim bitanem ederim :)
Ya siz Şüca'nla ayrılmıştınız hatta başkasıyla görüşüyordun sonra tekrar Şüca'yla ilgili twit atınca dedim noluyor
Barıştınız mı yoksa ?
Off canım neler neler oldu ya..
Anlatt gari