Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Egri oturalim dogru konusalim simdi 85 yapamayiz cok zor :KK52:
Tesekkurde karar kilalim bence 75 yapsak yeter bence :KK43:
Allahim ne hallere dustuk :KK14:

Hayır canım 85 yapabiliriz, çok kolay.
Geçen dönem de böyleydi yani toparlarız rahat ol..
Gerçi geçen dönem ilk sınavlarımın ortalaması 83tü ama :KK53:
Takdir gelir bence.:KK31:

Nasılsın kuzum neler yapıyorsun? :KK23:

Ay balıım ne yapayım işte okuldan geldim şimdii :KK1:
Yarın ingilizce sınavım var, ne zaman çalışsam onu düşünüyorum :KK53:
İlk sınavım 67 :26:
İlk dönem ortalamam 93tü, eğer ingilzcem düşük olursa takdir falan alamam
Teşekkür de alamam ve hoca ikinci sınavda kalem oynatamayacaksınız demiş :26:
Hayırlısı olsun yaa valla çok ahımı alıyor hoca :KK53:

Birazdan giyineceğim işte spora hazırlanacağımm...
Sonra 6ya kadar yemek yeer biraz çalışırıım.
Daha sonra spor akarıım sonra eve gelir yemek yer az daha çalışırımm :KK9:
Balım bana dua et gerçekten çook çok yüksek bir not almam lazım.

Bu arada dün Şüca'mla da ufak bir tartışma yaşadık.
O gerizekalıya da buradan selam yolluyorum. :KK53:

Sen nasılsın neler yapıyorsun bakalııım?
Sınavlar ne alemdee? :KK23:

Ay balıım ne yapayım işte okuldan geldim şimdii :KK1:
Yarın ingilizce sınavım var, ne zaman çalışsam onu düşünüyorum :KK53:
İlk sınavım 67 :26:
İlk dönem ortalamam 93tü, eğer ingilzcem düşük olursa takdir falan alamam
Teşekkür de alamam ve hoca ikinci sınavda kalem oynatamayacaksınız demiş :26:
Hayırlısı olsun yaa valla çok ahımı alıyor hoca :KK53:

Birazdan giyineceğim işte spora hazırlanacağımm...
Sonra 6ya kadar yemek yeer biraz çalışırıım.
Daha sonra spor akarıım sonra eve gelir yemek yer az daha çalışırımm :KK9:
Balım bana dua et gerçekten çook çok yüksek bir not almam lazım.

Bu arada dün Şüca'mla da ufak bir tartışma yaşadık.
O gerizekalıya da buradan selam yolluyorum. :KK53:

Sen nasılsın neler yapıyorsun bakalııım?
Sınavlar ne alemdee? :KK23:

Ay hadi bakalim canim insallah yuksek birsey alirsin :KK16:
Sücayla ne oldu hayirdir ?

Ben de iyi sayilirim antremandan geldim simdi hemde o kadar antremandan sonra yarim saat yuruyerek geldim :KK53:
Dersler hakkinda birsey diyemiciim calisiyoruz bakalim.
Bu arada dost kazigi yedim iki yuzlu hain insanlarla dostluk yapiyormusum meger. o yizden 2 arkadasimi hayatimdan cikardim kolay kolay da geri donusu olamaz ben bir kere kirildiktan sonra.
Oyle iste balim bi sekilde yasiyoruz.

Ay hadi bakalim canim insallah yuksek birsey alirsin :KK16:
Sücayla ne oldu hayirdir ?

Ben de iyi sayilirim antremandan geldim simdi hemde o kadar antremandan sonra yarim saat yuruyerek geldim :KK53:
Dersler hakkinda birsey diyemiciim calisiyoruz bakalim.
Bu arada dost kazigi yedim iki yuzlu hain insanlarla dostluk yapiyormusum meger. o yizden 2 arkadasimi hayatimdan cikardim kolay kolay da geri donusu olamaz ben bir kere kirildiktan sonra.
Oyle iste balim bi sekilde yasiyoruz.

İnşallah balııım :KK16:
Ya ben Şücayla bazı konuşmalarımızı hoşuma gidiyor diye kopyalamıştım.
Word'e atıp telefonuma yüklemiştim yani kimse görmesin özelimiz diye.
Bu mala dedim dün işte konuşmalarımızı okudum ne kadar şekermişiz aşkıım dedim.
Mal ya başladı "sadece biraz saygı istiyorum." "senin bu yaptığın terbiyesizlik."
"bu yasal olarak bile suç, saygısız" veee daha binlercesini söyledi, şoka uğradım.
Dedim ki biz iki sevgiliyiz onlar da bizim konuşmalarımız dedim onları sahiplenip "özelim" diyemezsin.
Onlar benim de özelim ortak paylaşımımız falan dedim. Başka kimseyle konuşmam var mı dedi.
Bende de eski sevgilisine yazdığı ayrılık mesajı vardı okur okur sinilrenirim hala
Bir de o var dedim -onu biliyordu zaten-. Dedi işte o benim özel hayatım sen kim oluyorsun annem bile karışamıyor.
Sen kimsin falan bu kadarı saygısızlık falan dedi.
Bayağı yedi yani beni bir şey demedim ama. Dedi ben sana müdahale ediyor muyum?
İşte dedi ki sana ben karışmıyorum sen de bana karışamazsın.
Bana karışmadığın sürece istediğini yap istediğinle konuş ne yaparsan yap falan dedi.
Şoka uğradım moralim zaten bozuktu ama üzüldüğümü belli etmedim .
Dedim ki bu dünyada senin kadar kırıcı, pis bir insan daha tanımadım ne bu ya dedim.
O da gerçekten şu anda hiç konuşmak istemiyorum tamam mı kendine iyi bak tamam mı dedi
Ben de tamam dedim kapattım. Öyle yani

Aaa aşkım ne oldu ne dost kazığıı :26:
İnşallah seni kırmalarına izin vermemişsindir saçma insanların
Seni çok seviyorumm aferin antremana daaa derslere de devaaam :KK76:

İnşallah balııım :KK16:
Ya ben Şücayla bazı konuşmalarımızı hoşuma gidiyor diye kopyalamıştım.
Word'e atıp telefonuma yüklemiştim yani kimse görmesin özelimiz diye.
Bu mala dedim dün işte konuşmalarımızı okudum ne kadar şekermişiz aşkıım dedim.
Mal ya başladı "sadece biraz saygı istiyorum." "senin bu yaptığın terbiyesizlik."
"bu yasal olarak bile suç, saygısız" veee daha binlercesini söyledi, şoka uğradım.
Dedim ki biz iki sevgiliyiz onlar da bizim konuşmalarımız dedim onları sahiplenip "özelim" diyemezsin.
Onlar benim de özelim ortak paylaşımımız falan dedim. Başka kimseyle konuşmam var mı dedi.
Bende de eski sevgilisine yazdığı ayrılık mesajı vardı okur okur sinilrenirim hala
Bir de o var dedim -onu biliyordu zaten-. Dedi işte o benim özel hayatım sen kim oluyorsun annem bile karışamıyor.
Sen kimsin falan bu kadarı saygısızlık falan dedi.
Bayağı yedi yani beni bir şey demedim ama. Dedi ben sana müdahale ediyor muyum?
İşte dedi ki sana ben karışmıyorum sen de bana karışamazsın.
Bana karışmadığın sürece istediğini yap istediğinle konuş ne yaparsan yap falan dedi.
Şoka uğradım moralim zaten bozuktu ama üzüldüğümü belli etmedim .
Dedim ki bu dünyada senin kadar kırıcı, pis bir insan daha tanımadım ne bu ya dedim.
O da gerçekten şu anda hiç konuşmak istemiyorum tamam mı kendine iyi bak tamam mı dedi
Ben de tamam dedim kapattım. Öyle yani

Aaa aşkım ne oldu ne dost kazığıı :26:
İnşallah seni kırmalarına izin vermemişsindir saçma insanların
Seni çok seviyorumm aferin antremana daaa derslere de devaaam :KK76:

Aa inanmiyorum cok gereksiz yere cikis yapmis kalbini kirmis asil terbiyesiz o :63:

Kuzum ben kirilacagim kadar kirildim zaten. Arkamdan konusup is yurutup ayni zamanda aylarca benim yuzume gulen dostum diyen kanka diyen iki insan onlar. Madem benim hakkimda kotu dusunuyordun, o zaman iki yuzlulik yapip aylarca yuzume gulmeyecektin. Benim en yakin arkadasima da ayni sekilde davrandilar biz de onlari hayatimizdan cikardik.
Bu yani. Ama kalbim kirik gercekten. Ve sunu da soyliyeyim zaten insanlara tamamiyle guvenmiyordum artik hic kimsenin samimiyetine inamiyorum. bundan sonra inanmam guvenmem de cok zor.

Hoşgeldin balım, biraz kendinden bahseder misin?:KK76:

Tabikiddde : ) Ankarada bi anadolu lisesinde okuyorum . Öyle çok iyi bi okul sayılmaz .
Sonradan anadolu lisesi olduğu için . Seneye dersaneye yazıldım ama bu sene anlamadım çok konular oluyo kimyadan özellikle .
Bu sene geçsin diyorum sene dersanede etüt alır sorarım diyorum ama 11 in dersleri var bide 10. sınıfı nasıl yapçam .
Son sene zaten hiç olmaz hem 9 a çalışmam gerek , hemde 12 e imkansız yani .
Sizin çalışma önerileriniz var mı ?? O gün hangi dersler varsa onların ödevlerini yapıp küçük notlarmı çıkartıyosunuz yada günü gününe test mi çözüyosunuz . Nasıl yapıyosuunuuz bana da yol gösterin lütfeeeen : )) - gülücü nasıl yapıyosunz ben ypamıyorum : ((( -
Böyle bi uğraşım da olsun istediğim için hafta sonları pilatese gidiyorum . Konyalıyım ayrıiyeten . Öyle işte çok giremiyorum ama girdiğimde mesaj atmaya çalışıyorum topiclere . gülücükgülücük :KK70:

Aa inanmiyorum cok gereksiz yere cikis yapmis kalbini kirmis asil terbiyesiz o :63:

Kuzum ben kirilacagim kadar kirildim zaten. Arkamdan konusup is yurutup ayni zamanda aylarca benim yuzume gulen dostum diyen kanka diyen iki insan onlar. Madem benim hakkimda kotu dusunuyordun, o zaman iki yuzlulik yapip aylarca yuzume gulmeyecektin. Benim en yakin arkadasima da ayni sekilde davrandilar biz de onlari hayatimizdan cikardik.
Bu yani. Ama kalbim kirik gercekten. Ve sunu da soyliyeyim zaten insanlara tamamiyle guvenmiyordum artik hic kimsenin samimiyetine inamiyorum. bundan sonra inanmam guvenmem de cok zor.

Off....
Hepimizde 1001 dert..:KK50:

Tabikiddde : ) Ankarada bi anadolu lisesinde okuyorum . Öyle çok iyi bi okul sayılmaz .
Sonradan anadolu lisesi olduğu için . Seneye dersaneye yazıldım ama bu sene anlamadım çok konular oluyo kimyadan özellikle .
Bu sene geçsin diyorum sene dersanede etüt alır sorarım diyorum ama 11 in dersleri var bide 10. sınıfı nasıl yapçam .
Son sene zaten hiç olmaz hem 9 a çalışmam gerek , hemde 12 e imkansız yani .
Sizin çalışma önerileriniz var mı ?? O gün hangi dersler varsa onların ödevlerini yapıp küçük notlarmı çıkartıyosunuz yada günü gününe test mi çözüyosunuz . Nasıl yapıyosuunuuz bana da yol gösterin lütfeeeen : )) - gülücü nasıl yapıyosunz ben ypamıyorum : ((( -
Böyle bi uğraşım da olsun istediğim için hafta sonları pilatese gidiyorum . Konyalıyım ayrıiyeten . Öyle işte çok giremiyorum ama girdiğimde mesaj atmaya çalışıyorum topiclere . gülücükgülücük :KK70:

Konyalııııııııı :KK9:

X