8yavsa52 Meme Estetiği Ameliyatı

meraba canım forumdan biraz okudum maceralarını:)) sen de bursadaymışsın ben şubatta oluyordum mesut özcana kapısından döndüm sora hevesim kaçtı bayadır foruma da girmiyorum şuanda da ne parasal ne zamansal müsait diilim seneye yaz olabilir ancak ama gene de doktor hakkında neler düşünüyosun merak ettim

Kizlarrrr canlarimmmm nasilsiniz sormayin yaa hergun 6 da kalkiorum buyuzden vaktim yok girmeye gecede erkenden kosuluyorum :))) kizlar once gzl haberi vereyim isim harikaa masallah diyiyim tek kelimeyle hayatimin en mutlu anlarini yasiyorum...fakat kizlar ben cok zor kalkiyorum ya aslinda agrim var demeye korkar oldum cunki en ufak bi yorumuma sinir olan olsa hemen zaten cok aci cektin filan tarzi seyler yazilio bana buyuzden hatta uyeligimi bile iptal ettim geri aldim sorasinda sizleri cok sevdigiim icin...ozellikle papatya 55 imi :))

Neyse tekrar yazayim yinede sizlere sabah kramplar seklinde kasilmalarim var cok acio iclerii :KK43: her sabah 5 te uyaniorum mecburen agridan yanda yatmaya basladim ama yinede kalktigim da agrior ozellikle ortanin yanlariyla kollarin ordaki yanlar cok kotu oluor gun icerisinde hic bisi yok kasinti oluo vs ama sabaha karsi ne oluyosa oluo ve kramplar basliooo...

Bu normalmi die sormicam cunki herkezin baska baska ama kizlar su varki seklinden inanin asiri derecede mennunum yuvarlak koyulunca biraz korkmustum ama mukemmel sonuc oldu sadece birazcik sag daha sisik digerine gore....

Simdi dayanamayip inede sorucam 3 hafta olucam olmasina ragmen bunlar nedir kizlar kapsulmu olcak yoksa bende yaaa hala sertler bideeee :)))

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun .Bende 18 mayısta ameliyatımı oldum ve aynı sizin anlattığınız ağrı ve acıları yaşamaya devam ediyorum çarş. günü 2 hafta dolacak ama sol gögsümdeki acı özelliklede yattığım zaman dayanılmaz oluyor,sabahları uyanmak kabus oldu ne yapacağımı şaşırdım evet bir süre sonra hafifliyor ama geçmiyor.küçüğü 1 büyüğü 5 yaşında 2 çocuğum var onlara yaklaşamıyorum bile korkudan.Merak ediyorum sizin ağrılarınız geçtimi hala devam ediyormu yeşil çayın işe yaradığını söylemişsiniz bende deniycem bugüm umarım işe yarar.Sağlık dolu günler hepimizin olsun :80:

papatyamm yafrumm :)) naberr? benim 8yavsa52 die acilmis sayfam gerilerde kaldi untuuldum sandim :)) ama iste papatya budur kimseyi unutmaz vefali yardim sever kisilik :) yafrum benim:))

simdi papatya dahil herkeze yazayim :)

benim 1 hafta sonra tam 2 ayim doluooooooo :))

simdi herseyi gunleriyle yazayim ama herkez bir deil tabiki bu surec

ilk 8 gun kollarim kipirdamadi hic :)

10. gun kollar duzeldi fakat agrim hic gecmedi.

1 aylikken sabahlari agrilarla kalkiordum ve yanlara yatamiordum.

fakat 1 ay bitince hersey normale dondu sadece iclerinde az biraz aci vardi ve uclari cok hassasti

suan 2. ayim oldu dedeigim gibi ve aynen dedikleri gibi tecrubeli arkadaslarinda dedigi gibi 2. ayda sanki benimmis gibi oldular.

birde kizlar ameliyatini yeni olmuslar ve olacaklar sunu hic unutmayin: ilk 1 ay gun sayiyor insan ve hic iyilesmicekmis psikolojisi oluyor bunlar normal ( herkezde deil tekrar belirteyim kimisi hemen iyilesior ki ben onlara herzaman sasirmisimdir) sakin demoralize olmayin hep gecicegeine inanin. gecicek :)))

Goruntuye gelelim hic ama hic kimse anlamadi daha ve ben resmen aca aca dekolte bisekilde geziom valla :))) benim cok buyuk deil ve cok dogal gorunumde kas alti oldugu icin ztn cok dogal...

geleyim bursada olacaklar icin doktor tavsiyeme tekrar soluorum :

1- Adnan Erdem

2- Omer Buhsem

ben cok cok memnunum resim koymak isterdim ama bluetooth calismio laptopta anlamadim yukeleyemiorum malesef:) ama benim canim papatyama benzior siyahli fotosunaaaa :)))

herkezi optummmm

papatyamm yafrumm :)) naberr? benim 8yavsa52 die acilmis sayfam gerilerde kaldi untuuldum sandim :)) ama iste papatya budur kimseyi unutmaz vefali yardim sever kisilik :) yafrum benim:))

simdi papatya dahil herkeze yazayim :)

benim 1 hafta sonra tam 2 ayim doluooooooo :))

simdi herseyi gunleriyle yazayim ama herkez bir deil tabiki bu surec

ilk 8 gun kollarim kipirdamadi hic :)

10. gun kollar duzeldi fakat agrim hic gecmedi.

1 aylikken sabahlari agrilarla kalkiordum ve yanlara yatamiordum.

fakat 1 ay bitince hersey normale dondu sadece iclerinde az biraz aci vardi ve uclari cok hassasti

suan 2. ayim oldu dedeigim gibi ve aynen dedikleri gibi tecrubeli arkadaslarinda dedigi gibi 2. ayda sanki benimmis gibi oldular.

birde kizlar ameliyatini yeni olmuslar ve olacaklar sunu hic unutmayin: ilk 1 ay gun sayiyor insan ve hic iyilesmicekmis psikolojisi oluyor bunlar normal ( herkezde deil tekrar belirteyim kimisi hemen iyilesior ki ben onlara herzaman sasirmisimdir) sakin demoralize olmayin hep gecicegeine inanin. gecicek :)))

Goruntuye gelelim hic ama hic kimse anlamadi daha ve ben resmen aca aca dekolte bisekilde geziom valla :))) benim cok buyuk deil ve cok dogal gorunumde kas alti oldugu icin ztn cok dogal...

geleyim bursada olacaklar icin doktor tavsiyeme tekrar soluorum :

1- Adnan Erdem

2- Omer Buhsem

ben cok cok memnunum resim koymak isterdim ama bluetooth calismio laptopta anlamadim yukeleyemiorum malesef:) ama benim canim papatyama benzior siyahli fotosunaaaa :)))

herkezi optummmm

cnm kıyamam benden daha çok çekmişsin :KK59: benim 2 gün sonra bir ay oluyor ve 2.haftadan sonra ağrılı uyanma bitmişti :KK61: şimdi hep benimlermiş gibi sadece alt tarafta biraz uyuşukluk gibi bişey var oda günden güne geçiyor
yumuşamaya gelince şimdiden okadar yumşadılarki inşallah daha fazla yumşamazlar :KK9: okadar yani
ben yinede bir yolunu bulup fotonu eklersin diye beklicem :KK34:

Açıklamalar için teşekkürler yeşil çay bilginizden ben ve forumdaki bir arkadaş faydalandık teşekkür ederim. İyi haberlerinizi almak ne güzel hayırlı olsun:nazar:benimde çarşamba 3 hafta olacak ve sabahları hafif ağrılarla kalkıyorum artık :KK62:günden güne daha iyiye gidiyor.herşey güzel olacak görüşmek üzere:80:

ayşecim süpersin canım :KK16: ne güzel sorunlar geride kaldı :KK76: aç aç gez tabii, benimkiler de hep açıkta wallaa :KK9:

saolun evet geride kaldi hersey degdi bin kere degdi diorum aci cekerken degmedi diodum :))

birde karamelin suanki fotosu varya siyahli ordaki resime iyce baktimda aralik olarak benimkilerle benzior. Yani arasi benimde okdr acik ama kucukkende acikti yani o aciklik gercek gogsun nasilsa ole oluor...

ben resimleri cektim kizlar ama okadar buyukmus gibi gorunuoki :) benim bide 200 cc hani ole buyukte olmadi fazla ama resimler de kotu cikio yaa :KK43: gercegi guzel :)))

nasil cekmek lazim bilemedim bide tlf la cekiorum sanirim ondan yakin zmnda sanirim resim koymaya cesaretimde olucak :))

optum

saolun evet geride kaldi hersey degdi bin kere degdi diorum aci cekerken degmedi diodum :))

birde karamelin suanki fotosu varya siyahli ordaki resime iyce baktimda aralik olarak benimkilerle benzior. Yani arasi benimde okdr acik ama kucukkende acikti yani o aciklik gercek gogsun nasilsa ole oluor...

ben resimleri cektim kizlar ama okadar buyukmus gibi gorunuoki :) benim bide 200 cc hani ole buyukte olmadi fazla ama resimler de kotu cikio yaa :KK43: gercegi guzel :)))

nasil cekmek lazim bilemedim bide tlf la cekiorum sanirim ondan yakin zmnda sanirim resim koymaya cesaretimde olucak :))

optum

cnm haklısın göğüs arası aralık öncesiyle alakalı benim çok fazla beklentim olmadı zaten ben bu halini seviyorum sevende seviyor :KK17:
resimleri çekerken aynada çek cnm çok kolay oluyor bende ilk resim çekerken denedim ayna olayını hakkaten çok kolay oluyor en azından istediğin açıdan çekebilirsin :)
biraz dene pratik yapınca öğrenirsin benim makineyi seviyorum güzel çekiyor netlik açısından memnunum :KK61:
bu arada yorumlarına teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim senin resimlerini görmek içinde bekliyorum :KK34:

kizlar foto koydummmm ama basardimmi bilmiorummmm :))) objektif yorumlarinizi bekliorum

fotolarda biri buyuk biri kucuk cikior :)))) sinir oldummmmmmmmmmmm

sen bana özelden adresi ver ben hemencik çekim gelim :KK17:
sen bilgisyara yükleyip bakıyorsun değilmi belki telefonda öyle görünüyordur :44:
yada biraz daha dene olcak olcak :KK9: sonunda birini beğencen :KK6:

siz buna bi bakin biri buyuk biri kucuk duruo :))))))))))))))))

olsun en azindan tlfnumdan laptopa bluetooth la atma olayini cozdummmm artik gelir resimler :)))

ben herzmn memnundum hala supper ultra memnunummmm :)))) sadece acili gunlerdeyken biraz gerilmistim oda zaten 10 gun surdu simdi coookk rahatim unuttum bile darisi tum isteyenlerin basina insallahhh

siz buna bi bakin biri buyuk biri kucuk duruo :))))))))))))))))

olsun en azindan tlfnumdan laptopa bluetooth la atma olayini cozdummmm artik gelir resimler :)))

gelsin gelsin :KK62: :KK66: ben çok beğendim üstelik arası ayrık dedin ama yandan çektiğinden sanırım belli değil :KK61:
sen bol bol foto çek beğendiklerini eklersin :KK9:

karamel avatarındaki resim sana mı ait sen kime oldun cnm sana aitse süper olmuşlar :nazar:

walla ıstanbul zekeriya kul diyorum baskada bırsey demıyorum akmerkezın tam karsısındakı caddede kapıları karsı karsıya akmerkezle gıt ve gor derım hatunlar kuyrukta
zekerıya bana yaptı meme estetıgı dıkıs ızı bıle yok ınanılır gıbı degıl
deha resmen
ılgı alaka super randevuda ucrette almıyor.
ama randevu alabılırsen anında karar verırsın zaten budur doktorum dıye

walla ıstanbul zekeriya kul diyorum baskada bırsey demıyorum akmerkezın tam karsısındakı caddede kapıları karsı karsıya akmerkezle gıt ve gor derım hatunlar kuyrukta
zekerıya bana yaptı meme estetıgı dıkıs ızı bıle yok ınanılır gıbı degıl
deha resmen
ılgı alaka super randevuda ucrette almıyor.
ama randevu alabılırsen anında karar verırsın zaten budur doktorum dıye

Lutfen yanlis anlama fakat zekeriya kul ile ilgili yorumlarin oldugu sayfada yazarsan sevinirim arkdsm

X