Kizlarrrr canlarimmmm nasilsiniz sormayin yaa hergun 6 da kalkiorum buyuzden vaktim yok girmeye gecede erkenden kosuluyorum :))) kizlar once gzl haberi vereyim isim harikaa masallah diyiyim tek kelimeyle hayatimin en mutlu anlarini yasiyorum...fakat kizlar ben cok zor kalkiyorum ya aslinda agrim var demeye korkar oldum cunki en ufak bi yorumuma sinir olan olsa hemen zaten cok aci cektin filan tarzi seyler yazilio bana buyuzden hatta uyeligimi bile iptal ettim geri aldim sorasinda sizleri cok sevdigiim icin...ozellikle papatya 55 imi :))
Neyse tekrar yazayim yinede sizlere sabah kramplar seklinde kasilmalarim var cok acio iclerii
her sabah 5 te uyaniorum mecburen agridan yanda yatmaya basladim ama yinede kalktigim da agrior ozellikle ortanin yanlariyla kollarin ordaki yanlar cok kotu oluor gun icerisinde hic bisi yok kasinti oluo vs ama sabaha karsi ne oluyosa oluo ve kramplar basliooo...
Bu normalmi die sormicam cunki herkezin baska baska ama kizlar su varki seklinden inanin asiri derecede mennunum yuvarlak koyulunca biraz korkmustum ama mukemmel sonuc oldu sadece birazcik sag daha sisik digerine gore....
Simdi dayanamayip inede sorucam 3 hafta olucam olmasina ragmen bunlar nedir kizlar kapsulmu olcak yoksa bende yaaa hala sertler bideeee :)))