• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 8yaşındaki yeğenim ergenliğe girdi yardım edin lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba siz de ne belirtiler oldu Dr ye gittiniz kızımda da kıllanma başladı ama yarın gideceğiz

Merhaba siz de ne belirtiler oldu Dr ye gittiniz kızımda da kıllanma başladı ama yarın gideceğiz
Geçen yıl kullanmadan dolayı gittik alti yaş on aylıktı o zaman testlerinin yapıldı herşey normal çıktı kilo aldırma dedi tabi benim kızım uymadı bu kurala bu yılda sol mememizde şişme oldu

Bebeğim yedi aylikken sağlık ocağına gittigimde ebe " brokoli fazla vermeyin kız bebeklerde erken ergenlik yapıyor " demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama içime kurt düşmüştü

Bebeğim yedi aylikken sağlık ocağına gittigimde ebe " brokoli fazla vermeyin kız bebeklerde erken ergenlik yapıyor " demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama içime kurt düşmüştü
Bizde aynı sorunla uğraşıyoruz ve kızım brokoli çok yedi bende bunu yeni öğrendim ilgisi varmıdır bilemiyorum

Bence bir kaç doktor daha gezin. Hepsi aynı fikirdeyse ilaç kullanımına geçin; çünkü boyu kısa kalabilir yani bir sürü etkisi olur. Ay anlamadım abur cubur yemesin diyoruz. Bu seferde brokoli erken ergenlik yapıyor diyorlar. Ne yedireceğiz? :(

Bence bir kaç doktor daha gezin. Hepsi aynı fikirdeyse ilaç kullanımına geçin; çünkü boyu kısa kalabilir yani bir sürü etkisi olur. Ay anlamadım abur cubur yemesin diyoruz. Bu seferde brokoli erken ergenlik yapıyor diyorlar. Ne yedireceğiz? :(
Bende anlamış değilim sebze bile zararliysa aç mı gezdircez tarlamizda yok ekip bicelim

Bende anlamış değilim sebze bile zararliysa aç mı gezdircez tarlamizda yok ekip bicelim
Öyle öyle tavuklar hormonlu, deniz ürünleri ağır metal içeriyor, kırmızı et ithal, sebzeler hormonlu ergenliği tetikliyor, hazır sütler iltihaplı inek memelerinden üretiliyor, yoğurtlar süt tozundan yapılıyor... Cidden en iyisi köye dönmek yoksa kaçamıyoruz.

Back