8aylık bebek kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor

Tinyhornet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
126
63
28
31
Merhaba arkadaşlar maalesef bebeğim kucağa alışmış durumda gündüz de olsa gece de olsa kucakta uyurken hiç sorun yok ama bırakınca yarım saat sonra uyanıyor ve kendi başına uykuya dönemiyor uyku eğitimi nasıl oluyor neler yapabilirim

Çözüm konusunda fikrim yok ama konuyu takibe geldim çünkü 1 aylık bebeğimde şimdiden böyle. İyice dalmasini beklemeden birakirsam en fazla 2 dk sonra gözleri açılıyor hatta bazen dalsa bile açılıyor

Benim bebeğim de daha küçük 2.5 aylık emzirirken kucakta uyuyakalıyor. 2 gündür yatağına uyumadığında bırakıyorum 1 saat emzikle takılıyor uyumadan en sonunda uyuyor bakalım büyüyünce nasıl olacak

Benimde 1.5 aylık aynı şey bizde de var

8 aylıkken bilmiyorum ama kızım 4 aylık 1-2 aylıkken kızımda öyleydi bırakınca uyanıyordu çünkü tam uykuya dalmayıp bırakırsam öyle oluyordu uzunca bekliyordum uykuya dalmasını o zaman uyanıyordu ama şimdi öyle değil çok şükür uykuya daha kolay geçiyor koyunca uyanmıyor fazla zamanla geçiyor yani çünkü anne karnını arıyo daha dünyaya adapte olamadı çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…