Premature Bebekler 880 gr doğan bebeğim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bebeğimin işitme sorunu var özellikle şu an için ama buna da şükür ,çok üzüldüm bu duruma da ama allah dermansız dert vermesin.
Oh size de maşallah ,inanın çok mutlu oldum sizinle konuştuktan sonra,darısı benim kızıma olsun inşallah

Maşallah darısı bizim çocuklara olsun inşallah amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,allah hepimize sağlık versin iniallah

Amin inşallah hemen okuyacağım sizin hikayenizi.bebeğime kavuştum çok şükür ama bugün biraz moralim bozuk,ağlıyorum devamlı.kontroller ,ufakta olsa sıkıntılar yordu derken sizin mesajınız umut oldu bana inananın.allah evladınızın güzel günlerini göstersin sizlere inşallah

Kavuştuysan okuma okudukça moral gider. Bebeğine sıkı sıkı sarıl şefkatli ellerin şifa olsun. Herşey öyle çok güzel olacak ki şaşıracaksın.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğinizin oksijen alımı da artar da kavuşursunuz. Çocuğum yok, ama ne hissettiğinizi tüm kalbimle anlıyorum. Her şey Rabbimin elinde... Bizim elimizde bir şey yok...

sağol tesekkur ederim . Allah razi olsun

Cuma günü bende erken doğum yaptım 790 gram doğdu kızım şuan küvezde inşallah kızımda güçlenicek iyileşicek benimde Rabbim bütün çocuklarımızı korusun inşallah

24 haftalık 500 gram doğup şuan Normal bir çocuktan hiç bir farkı olmayan tanıdıklarım var aynı süreci yaşayıp Bir takım kalıcı sorunu olanlarda var Doktorlara güvenin kolay değil sabır ve emek harcamak gerekiyor bu zamana kadar gelmiş Allah’ın izni ile daha iyi olur inşallah bol dua

600 kusur le dogup suan kocaman tosun bir arkadasin oglu var masallah cjn gibi..lutfen uzulmeyin sadece dua edin ve moralinizi yuksek tutun..

Şuan Nasıl yavrun canım bende 32.haftada yaptım daha yeni

Cuma günü bende erken doğum yaptım 790 gram doğdu kızım şuan küvezde inşallah kızımda güçlenicek iyileşicek benimde Rabbim bütün çocuklarımızı korusun inşallah
Amin inşallah tabi ki sizin kızınızda güçlenecek ve Allah’ın iliyle kucağınıza gelecek ,Bol bol dua edin,inancınızı sakın yitirmeyin,dilerim hayırlı haberler müjdelersiniz

Şuan Nasıl yavrun canım bende 32.haftada yaptım daha yeni
Bebeğim kronolojik 8,düzeltilmiş 4,5 aylık oldu.çok şükür herşey İyiyiz ,sıkıntılar var ama çok şükür büyük değil.özellikle işitme de problem var biraz sma buna da şükür .
Sizinde evladınızı allah bağışlasın,dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız

Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim ,bebeğim çok şükür 4,5 ay sonra hastaneden çıktı ve şu an yanımda
allahım yoğun bakım kapısında evladını bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok şükür canım bizde eve geldik bir hafta önce uğraşıyoruz minikle

24 26 haftada dogup yasayan yavrular var allah cok buyuk ve o ne derse o oluyor.. eger bu dunyada görecek günü varsa alacagi nefes varsa ne yapsalar bos yoksa agzinla kus tutsan yok. Rabbim kimseyi evladi ile imtihan etmesin çok zor bir acı

Aynen öyle ,allah biliyor herşeyi.allahım hayırlısını nasip etsin inşallah dilerim her anne sağlıkla kucağına alır evladını

Cok gecmis uzerinden acinizi tazelemek istemem ama nefes alabiliyormus kendi kendine sebebi neydipeki benim bebegimde yatiyor 20 gundur 28 hafta dogdu

çok yanlış bi teşhis koymuşsun sanki uğursuzum gibisinden mutlaka oda bebeğini kaybettiğini biliyodur ve üzülmeni istememiştir yoksa neden öyle bişey yapsın ben olsam bende gözlerimi kaçırırdım üzülmesini istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…