- 2 Eylül 2021
- 54
- 114
- 24
- Konu Sahibi yalnizkus16
Selam kadınlar öncellikle ben yalnizkus16 hayatim da bazı şeyler bu kadar düzelmişken kendimin acilen düzelmesi gerekiyor fıstık gibi kızım da şu fazla kilolarım olmazsa ramazanın bitmesine kaldı 21 gün ben bu 21 günde her şeyi öyle düzene koyacağım 21 günde hedefim 7 kilo vermek bugün ölçüldüm 85.95 kilo oldum amacım bu 21 günde 79 kiloyu ucundan olsa görebilmek vücudumu tanıyorum nasıl bu hale geldiğini biliyorum fakat benim iradesiz ve nefsime engel olmam sonucu bu haldeyim hazır ramazandayken ve bu kadar açlık çekiyorsam 21 günde bunu dibine kadar kullanıp 79u görebilmek en büyük amaçlarımdan olacak favorilerde bekleyen o kadar çok kombin var ki sadece ideal kiloma gelmem gerek ideal kilom 58 vermem gereken 28 kilo var haırlısıyla vermeyi nasip etsin inşallah her gün ekleyeceğim yaptıklarımı ve bunu yaparken çok dürüst olacağım zaten yalan söylemek için bir sebep yok
şu an saat 2.30 ve ben çok açım arkadaşlar canım fena halde tost çekiyor ama suyumu içip niyet edip yatacağım tek öğün beslenme yapacağım haftanın 5 günü de çalışıyorum baya bir kilo vereceğime inanıyorum ama ilk hedef 79
zincir 86 79 74 69 64 59
öncellikle 18 mart
1.5 lt su
2 kase mercimek çorbası
1 kase salata
4 adet kabak dolması
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak vişne suyu
bir sıra kepek ekmeğinden yapılmış pide
1 kare dilim gelin pastasi
bir kase çekirdek
2 adet profitrel
şu an saat 2.30 ve ben çok açım arkadaşlar canım fena halde tost çekiyor ama suyumu içip niyet edip yatacağım tek öğün beslenme yapacağım haftanın 5 günü de çalışıyorum baya bir kilo vereceğime inanıyorum ama ilk hedef 79
zincir 86 79 74 69 64 59
öncellikle 18 mart
1.5 lt su
2 kase mercimek çorbası
1 kase salata
4 adet kabak dolması
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak vişne suyu
bir sıra kepek ekmeğinden yapılmış pide
1 kare dilim gelin pastasi
bir kase çekirdek
2 adet profitrel