85 parca takim zorunlu mu ?

6 lılarda daha güzel modeller gördüm açıkçası ama çeyize uygun oluyo mu erkek tarafı bunu sorun ediyo mu bilmiyoruz

ben öyle yaptım. 6 kişilik yemek takımı aldım hem çok şıktı hem de ekonomik. hiç gerek yok o kalabalık takımlara dünyanın parasını vermeye. beğendiğiniz bir 6 kişilik takımdan 2 adet alıp 12 kişilik yaparsınız, fıstık gibi olur

Sadece çeyizde görünsün diye bir igne bıle alma Yemek takımları desen 3,5 yılı devırdık evliyim henüz iki kez kullandım biri sadece meraktan çorba koydum sacma oldu dıgerınde de yogurt mayaladım ama kavanoz bu işi daha iyi gördügünden tekrar rafa kaldırdım ve gereksiz yer kaplıyor kesinlikle içine sinen varsa
tane 6 lı takım al çok mantıklı olur. Tekrar dıyorum ceyızde gorunsun dıye hıc bır sey alma

sizin dediğiniz de olur da, ben içindeki tuzlugu peçeteligi falan çok seviyorum. farklı bir şıklık katıyor.
tabi tercih zevk meselesi

Sırf çorbalık kullanılmıyo diye 12kişilik alınmaz mı? 12kişiliğin mezeliği salata tabakları soslukları tuzluğu biberliği takım olur 6 kişilik çok basit öyle detay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…