- Konu Sahibi Rosemaryjay
-
ben de bunu çok merk ediyordum. Yani tamamen modayla mı alakalı yoksa böyle tek kalıp yerine kendi zevkimize göre mi almalıyız. Mesela setlerde tuzluk biberlik de var ama ben bunu ayrıca hoşuma giden Bişey de alabilirim öyle değil mi?tamamen tercihle alakalı. bencede o tam setlerde gereksiz parçalar var fakat bir moda herkes alıyor çeyize. bende aldım tencereli çatal kaşıklı çeyiz setinde ama almasamda olurmuş
6 lılarda daha güzel modeller gördüm açıkçası ama çeyize uygun oluyo mu erkek tarafı bunu sorun ediyo mu bilmiyoruz6 Lı takımları beğeniyosan neden olmasın.
Yok canım kim ne karışırız sizin ne alıp kullanacağınıza. Bütçeniz neyse onu alın6 lılarda daha güzel modeller gördüm açıkçası ama çeyize uygun oluyo mu erkek tarafı bunu sorun ediyo mu bilmiyoruz
haklisiniz insan heyecan yapiyo tabi teşekkürler :)Yok canım kim ne karışırız sizin ne alıp kullanacağınıza. Bütçeniz neyse onu alın
Bende oyle almayi dusunmustum ama 6 kisilik olanlarda salata tabaklari, buyuk kucuk meze tabaklari vs olmuyo ki. Bence misafir takimi hepsi birbiriyle uyumlu parcalardan olusmali. Ama 12 kisilik misafir takimini tek almayin oyle olunca pahaliya geliyo, markalarin ceyiz paketleri var 12 kisilik catal bicak takimi, kahvalti takimi, 12 kisilik yemek takimi, granit tencere seti ve su takimi hepsi icinde 2500e almstm ben
haklısınız sosluk dışlık tabağı şunun kapağı bunun kulpu diye parça sayısını fazla gösteriyolarAyrıca arkadaşlar 84-85 parça diyoruz da, 12 parçası kahve fincanı ve altı, 12 parça çay fincanı ve altı kafadan 24 parça gidiyor zaten. kaldı elinizde 60 parça. çorbalık, peçetelik vs. 3-4 parça daha eksiltin. dediğim 28-30 parçalı olanlardan bulursanız o da 12 kişilik 58-60 parça yapıyo zaten.
evet onu çok duydum corbaligi kullanmiyomus kimse doğru düzgün. Ama iste erkek tarafı yemege geldiginde filan bakarlarsa diye :/Hiç bir şey mecburi değil neticede kimse alnımıza silah dayamıyor bunu alacaksın diye...
Zevk meselesi ne hoşuna gidiyorsa onu alsın ister 6 lı set 2 tane, ister 12 kişilik 85 küsür parça...
Ama itiraf edeyim 12 kişilik yemek takımımın büyük çorba kasesini 1 kez bile kullanmadım.
evet onu çok duydum corbaligi kullanmiyomus kimse doğru düzgün. Ama iste erkek tarafı yemege geldiginde filan bakarlarsa diye :/
haklisiniz diğer parçalar uyumsuz olur bu sefer de :/ dediginiz setlere de baktm 3 ay once 2400 lira dedikleri sete smdi 3100 dediler başka bi yerde 3600 dedi fiyatlar uçmuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?