ben ekimde başlamıştım toplamda 9 ay çalıştım. Ama şimdi başlarsanız daha iyi olur neden derseniz şimdi başlarsanız piyasadaki tüm kitapları bitirebilirsiniz görmediğiniz soru tipi kalmaz. Ben çoğu kitabımı bitiremedim vakit yetmedi. Sadece anayasayı son seneye bırakmakta fayda var sürekli değişiyor çünkü. Onun dışındaki derslerden bol soru çözüp bol tekrar yapmakta fayda var. Ben sınava hazırlanırken, sene başında çalıştığım çoğu şeyi hiç çalışmamış gibi çalışıyordum, sebebi sözel olduğu için sürekli unutuyordum ayrıntıları, genel hatları ile kalıyordu bilgiler kafamda. O yüzden çalışmaya erken başlayınca daha fazla tekrar etme şansı olacak unutma ihtimali düşecek ve diğerlerinin önüne geçersiniz.
Bu sene başlarsanız çalışmaya da bu sene abartmayın günlük 2 saat çalışma yeter çünkü uzun süreli çalışmada insan sıkılabiliyor. Zaten bu sene günlük 2 saat çalışan insan diğer sene de 2 saat çalışsa yeter. Oturup saatlerce çalışmaya gerek kalmaz. Önemli nokta her gün yarım saat de olsa her gün mutlaka çalışmak. Ben öyle yapmıştım.