- Konu Sahibi ChocolateChips
Cevabın için tekrar teşekkür ederim.
İnan çok yararlı oluyor, bir karar verirken, bir düzen kurarken deneyimli kişilerin tecrübesinden yararlanmak çok daha güvenle işe başlamama sebep oluyor.
Cuma günü haftalık proğram yapıp çalışmaya daha düzenli bir şekilde başlayacağım. 1 aydır yaptığım günde karışık 2-3 ters çözerek seneye kadar ders çalışmaktan soğumadan pratik yapmaktı. Ama bundan sonra konulara daha detaylı bir kaç kitaptan çalışarak bol bol test çözeceğim.
Sana bir sorumda uzaktan eğitim videoların yararlı olup olmadığı hakkında görüşün. Önceki kısa süreli çalışmamda tarih ve coğrafya videoları izleyerek bir kitaptan takip ediyordum. her konu 2-2,5 saat sürüyor. Sence vakit kaybı mı, yoksa yararlı olur mu?
evet biraz zaman kaybı oluyor videolar çalışırken ama bana çok faydası olmuştu hoca espri katarak bir şey söylüyor bu konuda geyik yapıp şöyle dediydi diye aklına geliveriyor test çözerken faydası oluyor yani. Senin vaktin bol zaten, neye vakit harcamıyoruz ki tv izliyoruz ya da boş boş oturuyoruz bazen. Ya da oyalanıyoruz bir şeylerle. Sonuçta videoya ayırdığın vakit boş da sayılmaz az da olsa birşeyler kaparsın bence. Ben izlemiştim videoları. Faydası da olmuştu çok.