- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Ben kpss b'den 90 puan aldım yedi iklim ve x yayıncılığın konu anlatımlarını kullandım. Bir sürü kaynaktan da soruları taradım. İlk aylarda 2-3 saat çalıştım sonra son 3-4 ay kala 5-6 saate çıkardım çalışmalarımı son ayda 7-8-9 saat bile çalıştığım oldu eve kapadım ne tv ne internet ne başka bir şeyle vakit kaybetmedim. Son aylarda konu okudum daha çok. çok da soru çözdüm bir kaç soru bankasından gittim bir konuyu bitirince 5-6 kitaptan sadece o konudan soru çözdüm. Ortalama sadece bir dersin bir konusundan 1000 soru çözerek ilerledim çok vaktimi aldı bir konu 2-3 günümü aldı ama iyice pekiştirmiş oldum o konulardan soru kaçırmadım. Bir de çalıştığım konuları unutmamak için 2 haftaya bir tekrar günlerim vardı pegemin özet konu anlatan haritalarından yaptım tekrarlarımı da. Yayın olarak yedi iklim, ihtiyaç, x yayıncılık, istikrar, teorem, fem, pegem kullandım. Önemli olan çalışmaktan zevk alacağın yayınları kullanman. Olabildiğince çok kaynaktan soru çöz her tip soru yu görmeye çalış.
merhaba cnm ben bu yıl 85 aldım. bence farklı kaynaklara bak ve konu anlatıma çok önem verme konuyu çalış sonra bol bol soru çöz. örnek akedeminin kısayol anlatım kitapları var onlar güzel ve açıklayıcı bir de tarihçinin ders notları diye kitabı var o da tek kelime harika fiyatı 3 tl üstelik bu yayının diğer dersleri de var.
merhaba cnm ben bu yıl 85 aldım. bence farklı kaynaklara bak ve konu anlatıma çok önem verme konuyu çalış sonra bol bol soru çöz. örnek akedeminin kısayol anlatım kitapları var onlar güzel ve açıklayıcı bir de tarihçinin ders notları diye kitabı var o da tek kelime harika fiyatı 3 tl üstelik bu yayının diğer dersleri de var.
Ben kpss b'den 90 puan aldım yedi iklim ve x yayıncılığın konu anlatımlarını kullandım. Bir sürü kaynaktan da soruları taradım. İlk aylarda 2-3 saat çalıştım sonra son 3-4 ay kala 5-6 saate çıkardım çalışmalarımı son ayda 7-8-9 saat bile çalıştığım oldu eve kapadım ne tv ne internet ne başka bir şeyle vakit kaybetmedim. Son aylarda konu okudum daha çok. çok da soru çözdüm bir kaç soru bankasından gittim bir konuyu bitirince 5-6 kitaptan sadece o konudan soru çözdüm. Ortalama sadece bir dersin bir konusundan 1000 soru çözerek ilerledim çok vaktimi aldı bir konu 2-3 günümü aldı ama iyice pekiştirmiş oldum o konulardan soru kaçırmadım. Bir de çalıştığım konuları unutmamak için 2 haftaya bir tekrar günlerim vardı pegemin özet konu anlatan haritalarından yaptım tekrarlarımı da. Yayın olarak yedi iklim, ihtiyaç, x yayıncılık, istikrar, teorem, fem, pegem kullandım. Önemli olan çalışmaktan zevk alacağın yayınları kullanman. Olabildiğince çok kaynaktan soru çöz her tip soru yu görmeye çalış.
tşk ederim eyican06...bu arada cok iyi puan almıssın tebrikler.... peki gün içinde nasıl plan yaptın nasıl calışmalı zamanımı nasıl degerlendırmelıyım
söylemiştim ama kaçırmışsın sanırım :) 2 haftaya bir bitirdiğim konuları tekrar ettim. Mesela tarihten islam öncesini çalıştıysam bugün 14 gün sonra o konuyu tekrar ettim. Her konuyu çalıştığım günden 14 gün sonrasına tekrar günü koydum periyot şeklinde 14 güne bir tekrar yaptım. 1. tekrardan 14 gün sonra 2. tekrar bir 14 gün sonra yine 3. tekrar sınava kadar tekrarlara devam ettim. konu tekrarı yapıp 1-2 yaprak test çözdüm o konudan.ay umarım bu puanı bende alabilirim.peki konuları unutmamak için neler yaptın
peki atandınmı cnm mesleğin ney merak ettimBen kpss b'den 90 puan aldım yedi iklim ve x yayıncılığın konu anlatımlarını kullandım. Bir sürü kaynaktan da soruları taradım. İlk aylarda 2-3 saat çalıştım sonra son 3-4 ay kala 5-6 saate çıkardım çalışmalarımı son ayda 7-8-9 saat bile çalıştığım oldu eve kapadım ne tv ne internet ne başka bir şeyle vakit kaybetmedim. Son aylarda konu okudum daha çok. çok da soru çözdüm bir kaç soru bankasından gittim bir konuyu bitirince 5-6 kitaptan sadece o konudan soru çözdüm. Ortalama sadece bir dersin bir konusundan 1000 soru çözerek ilerledim çok vaktimi aldı bir konu 2-3 günümü aldı ama iyice pekiştirmiş oldum o konulardan soru kaçırmadım. Bir de çalıştığım konuları unutmamak için 2 haftaya bir tekrar günlerim vardı pegemin özet konu anlatan haritalarından yaptım tekrarlarımı da. Yayın olarak yedi iklim, ihtiyaç, x yayıncılık, istikrar, teorem, fem, pegem kullandım. Önemli olan çalışmaktan zevk alacağın yayınları kullanman. Olabildiğince çok kaynaktan soru çöz her tip soru yu görmeye çalış.
bilgisayar müh. benim bölüm daha atamalar başlamadı 3-4 hafta sonra inş atanırım :))peki atandınmı cnm mesleğin ney merak ettim
inş cnm hangi şehre atanmak istiyorsun allahım gönlüne göre versin inş:)bilgisayar müh. benim bölüm daha atamalar başlamadı 3-4 hafta sonra inş atanırım :))
tşkrlerinş cnm hangi şehre atanmak istiyorsun allahım gönlüne göre versin inş:)
Benim düşük alma nedenimi biliyorsun asmunikal.
Optiği kaydırdım yoksa puanım 85ten yüksek olacaktı buraya da netlerimi söylemiştim
Yani görüşlerini yazabilirsin bana göre bir problem yok :)
tatlım biliyorum. bende buna değinmek istedim.. yani puan düşük ama neden düşük kimse onu düşenemyor malesef. sen bi kısmetsizlikten düşük puan aldım. bu senin hakettiğinmi hayır deil..
benm başlığa bozuldumyani seninde görüşlerini yazabilmen lazım. ama konu başlığı 85-90 oldugunu için gerçekten çalışanların yazamaması garibime gitti
tatlım biliyorum. bende buna değinmek istedim.. yani puan düşük ama neden düşük kimse onu düşenemyor malesef. sen bi kısmetsizlikten düşük puan aldım. bu senin hakettiğinmi hayır deil..
benm başlığa bozuldumyani seninde görüşlerini yazabilmen lazım. ama konu başlığı 85-90 oldugunu için gerçekten çalışanların yazamaması garibime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?