- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 29
-
- Konu Sahibi Obiranne95
Evet bu sabah tartildigimda dünle ayniydim. 1-2 kg fark oluyor reglyken. Kilo alirim yuksek ihtimal regl sonrasi gider tartiyi cok dert etmeyeceğim su sıralar4 günde 1 buçuk kilo harika valla ayda 1 bile Or gidiyor bende
Regl yaklaştığında kilonuzda artma oluyormu acaba
Sadece bende mi öyle diye merak etmiştim teşekkür ederim☺Evet bu sabah tartildigimda dünle ayniydim. 1-2 kg fark oluyor reglyken. Kilo alirim yuksek ihtimal regl sonrasi gider tartiyi cok dert etmeyeceğim su sıralar
Bence cogu kadinda farkediyordur ya sisiyorum ben istah da cok artiyor zatenSadece bende mi öyle diye merak etmiştim teşekkür ederim☺
Lahana corbasi bes gündür bekliyor artik cope gidecek herhalde.
Aslinda bu diyette 4. Günüm 1.5 kg gitti. Ramazanda 6 kg aldim hep hamur kizartma tatli yemekten. Bir de kasintim basladi alerji hapi aldim o da cok istah aciyormus alerji ilacini icmeme karari aldim. bugünden itibaren yediklerimi notlayacagim. Abur cubur kestim pirinc makarna yok kizartma yok. Her gun sirkeli su içiyorum genelde gece.
Magnezyum alicam kilo verimi icin ise yariyormus pzts alirim buyuk ihtimalle.
4 gundur greckali salata, dün 4 adet kofte, yulaf yaptım birkez, hurma , biraz bulgur, enginar brokoli ve bir kase lahana çorbası içmiştim. Lahana corbasi bes gündür bekliyor artik cope gidecek herhalde.
Sabah 10:30 uyandim
zayiflama cayi
20 adet fındık badem kaju
Biraz salatalik ve taze nane
Saat 14:30 ilk öğün
1.5 yumurta( yarısını kizim yedi)
İki biber
3 zeytin
1. Dilim tambugday
4 zeytin büyüklüğünde suzme peynir
Aksam semizotu yogurt ve bulgur yedim
Aynen çöpe gitti malesef içim elvermedi onu vucuduma almaya5 günlük lahana çorbasının kendisine bile hayrı dokunur sanmam.
Harikasiniz 13 kg muthis rakam darisi başımaBende aldım kg ramazan da.Başlıyorum bende abur cubur olmasa kesin yine veririm. Geçen 7 ay içinde 13 kg verdim, tabi ki yavaş vermek daha iyi çatlamak istemiyorum. Ya da esnemek.
Harikasiniz 13 kg muthis rakam darisi başıma
Bolll eksilerHastaligim yuzunden pilatese gitmedim. Kendi matimla vs gidecektim ama kimseyi riske atmaya gerek yok. Aksam salata yedim greckali. Badem yedim ve 9000 adim attim
KarabuğdayBolll eksilerGrecka nedir?