- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Iyi gecelerrriyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerrriyi geceler
Bende bunu okuyunca mutlu oldumBak hergun geliosun menu veriosun sen gelince mutlu oluyorum
Anında etkili oluyor muKuzum paket haliyle satliyor marketlerde baharat bolumunde yada aktardan alablrsn toz halinde alda yogurda koy kabize birebir ama cok tuketme kuzum bikase ye 1 tatli kasigi ama ben 1 cay kasigi koyuyorum
Hayırlı gecelerrCanlar ben cikiyorum kremleneyim de yatayim sabah namaza kalkarken zorlaniyorum
bu arada kaşıntılarım da geçti
Hemen bakacağım yarın :)) yoğurt yarım yağlı olsa oluyor mucanım akatar da var büyük marketlerde baharat reyonlarında da görmüştüm.
Hemen bakacağım yarın :)) yoğurt yarım yağlı olsa oluyor mu[/QU olur canım farketmez ister yoğurtla karıştırıp tüket ister 1 bardak su ile tüket ama mutlaka tüket. faydasını mutlaka görürsün
Sende cok iyisin melegimne iyisin sen ya
Ne mutlu banaaaBende bunu okuyunca mutlu oldum
Canlar ben cikiyorum kremleneyim de yatayim sabah namaza kalkarken zorlaniyorum
bu arada kaşıntılarım da geçti
Zencefil cayı iyi geliyormus sanırsam migreneNe mutlu banaaa
kızlar bu arada ben her gün birkaç kiraz sapı ve dal kekiği demleyip içine limon suyu koyup içiyorum. göbek yağlarına iyi geliyor. 1 bardak yeterli oluyor. eskiden yaptığım ve sonuç aldığım bir şey tavsiye ederim
tabiki canım faydasını görürsün onunda bu biraz daha etkili geliyor bana tavsiye ederim ama canımKiraz sapi cayi aldim haziri kuzum oda ise yarar mi
tabiki canım faydasını görürsün onunda bu biraz daha etkili geliyor bana tavsiye ederim ama canım
O Konuda bi bilgim yok kuzumZencefil cayı iyi geliyormus sanırsam migrene