Çalışmadan olmazAma nevroş benim böyle becerim yok ki
Bana bildirim bilem gelmedi nağlet kadinFark ettim. Madalya bildirimi geldi ama profilde bir icraat yok.
Sunum maşzemesi almam gerek değil miÇalışmadan olmaz
Gecmiş olsun amanitamJennam canimbugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
Kadın düşmanlarına yollamıyorlar demek ki.Bana bildirim bilem gelmedi nağlet kadin
O zaman oylar sana dermisimEvett ilk kez katildim bakalim nasil olacak
Hiç denemedimUfacık tefecik hmmm şırdan mı aldın yoksa
Sen önce ışık ve açıyı ayarlamaya çalış bence malzeme şart değilSunum maşzemesi almam gerek değil mi
Ulu amanati huzurundasin şuvan her kelimen aleyhine işliyor ona goreKadın düşmanlarına yollamıyorlar demek ki.
Hosbuldum askoO zaman oylar sana dermisimhosgeldinnn bol bol oylar alacagin bir yarisma olsun
Hafta sonu yaparsam ayarlayabilirimSen önce ışık ve açıyı ayarlamaya çalış bence malzeme şart değil
Canim orişim sağolasinGecmiş olsun amanitam
Öyle her sunuma malzeme alsaydık ohoooooSunum maşzemesi almam gerek değil mi
Sunuma pamuksuyu koyman yeterli nasil fikirHosbuldum askoinşallah oylar bana
Var aklimda cilgin fikirlerSunuma pamuksuyu koyman yeterli nasil fikir
İnşallah canımHafta sonu yaparsam ayarlayabilirim
Geçmiş olsun canım benim, sen iyi ol ,önemli olan oJennam canimbugün misafir vardi ardindan migrenim tuttu boyun fitigi da bonusu oldu 40 dakkadir duşta sicak sudayim desem inanir miisn yarisma aklimdan ucmus saate bakinca hatrladim
İyi akşamlar tatlım, rica ederimİyi akşamlar canım ,çok teşekkürler etiket için, yeni aklıma geldi yarışmanın bu akşam açılacağıyazdım bir şey bakalım, nevoş sultan onaylayacak mı
Ben hep öyle düşünüyorum amaÖyle her sunuma malzeme alsaydık ohooooo