- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.583
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşom ya zehir gibisin maşallahEvet tabi, anladım zaten, rondoda çekip unla yoğurup açacaksın belli. Arasına domates biber, sür fırına, yanına salatalık mis gibi. Çaya gerek bile yok. Tadından yenmez zaten böyle.
Afiyet olsun.Bizde akşam kocamla elmalı kurabiye yaptık
Çok güzel olmuş ya
Sağ ol canım hemşomAfiyet olsun.
Maşallah. Bizimki anca yesinBizde akşam kocamla elmalı kurabiye yaptık
Çok güzel olmuş ya
Rüyanda elmalar tarçınlar kovalayacak seni
Benim eşim çok seviyor. Bende uğraştırıyor deyip yapmıyorum. Bugün ben çıkınca elmaları soymuş, ceviz kırmış. Geldim diyor elmalı kurabiye yapalım Yani emrivaki yaptıMecbur yardım edecekMaşallah. Bizimki anca yesin
Muhteşem bir yemektirMargaret Hale Tebrik ederim. Çok bi lezzetliydi kesin. Anlamıştım.
Neden sevmiyor mu yoksa mesajımı almadı mıRüyanda elmalar tarçınlar kovalayacak seni
Hangi mesajını bana ver ben alırımNeden sevmiyor mu yoksa mesajımı almadı mı
Yemekten anlıyor baya. MaşallahBenim eşim çok seviyor. Bende uğraştırıyor deyip yapmıyorum. Bugün ben çıkınca elmaları soymuş, ceviz kırmış. Geldim diyor elmalı kurabiye yapalım Yani emri vaki yaptıMecbur yardım edecek
Çokta minnak yapmadık
Normalde minik yapıyordum. Bu sefer büyüttük pastane dekiler kadar diyelimYemekten anlıyor baya. Maşallah
Afiyet olsun
Aslında kurabiye uğraştırmıyor ne derece minnak yapıyorsun
Bir işler dönüyor burada belli. Yakalayıp tüylerini yolmalar, kesmeler falan, ardından fasulyeye çevirmeler insanları.
Gece yarısı ayinlerimize de bekleriz.Bir işler dönüyor burada belli. Yakalayıp tüylerini yolmalar, kesmeler falan, ardından fasulyeye çevirmeler insanları.
3 kez kazanan yarışmacılara verilen ad fasülyeBir işler dönüyor burada belli. Yakalayıp tüylerini yolmalar, kesmeler falan, ardından fasulyeye çevirmeler insanları.
Gece yarısı ayinlerimize de bekleriz.
Neden?3 kez kazanan yarışmacılara verilen ad fasülye
Katılsa bile kazanamıyor. Fasülye den sayılıyor hak 2. ye geçiyorNeden?