- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
Muhteşemsin bebeğimmTabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşemsin bebeğimmTabiki
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Makaron yapacağız demek istemiştim…Hamur açacağız
Pazar telaşları aşkom ,şimdi oturdum bakınıyorum öyle iyiyim şükürİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
İtip kakalıyorlar beni boyuna.Şükür sebebisin hadi yine Margaret Hale sevap points artıyor
E Nevoş etiketleyince almak zorunda değil miyiz zatenMaşallahın var fasülye durumu olmasa bir o kadar daha kazanırsın
Yarın yine tarif alacaksın kesin
Çok şaşıracaksın yöresel yemeklere fısıldayan kadınMakaron yapacağız demek istemiştim…
Destek olmak için değil mi hepsi ?İtip kakalıyorlar beni boyuna.
Ne günlere kaldık…Çok şaşıracaksın yöresel yemeklere fısıldayan kadın
Allah iyilik versin aşkomPazar telaşları aşkom ,şimdi oturdum bakınıyorum öyle iyiyim şükür
🌶Ne günlere kaldık…
Aminn ,sanada canımAllah iyilik versin aşkom
Çok şaşıracaksın yöresel yemeklere fısıldayan kadın
Margaret in şansı bir döndü pir döndü he ,tutmayın küçük enişteyiÇok şaşıracaksın yöresel yemeklere fısıldayan kadın
Hangi konu Nevoşum adı neArkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00-22.00 arasında yeni kategorimizin konusu açılacaktır. Katılmak isteyenleri bekliyorum
Duyanlar duymayanlara haber versin
Jenna16
@deynepnaz
C A N O
Kukrim
@ASSOSyal
@yasminsay
Margaret Hale
JOYz
@MssPARE
@Msspinkie
@WunderLost
@Migim
@Oriana
@N E S L i
@N e V a
@KaramelDelisi
@Amanita
@Blue_Peri
@Minnosprenses
@Tenceresiz kaldim anne
@pearlshine
@Nau Nau
@Artemissisipi
Jou
@Hemsirecik
@V3RA
@anastasia2020
Aşko fasulye oldu kurtuldukMargaret in şansı bir döndü pir döndü he ,tutmayın küçük enişteyi
Artık çok geç. Tuttular bile.Margaret in şansı bir döndü pir döndü he ,tutmayın küçük enişteyi
İçinde A var dedik yaHangi konu Nevoşum adı ne
Sen nerden çıktın şimdiHangi konu Nevoşum adı ne
Sen yeşil vadinin tadını çıkar biraz şimdiArtık çok geç. Tuttular bile.