Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bu tahmin ettiğime baktım doğru, yoktu.Her kategoriyi araştırıp bakıyorsun. Tüm bilgilere hakimsin
Evet ama şimdi Tekirdağ lafi geçti. Ciğer çorbası şekerli olur mu bilemedim.Super anlattın
Bilmece seviyorum ben, ne alakası var? Yoo.Sen sevdin bu işi, salalım mı zehri
Valla bu tahmin ettiğime baktım doğru, yoktu.
Ama şimdi Nevoş bunu görüp var der
Tekirdağ ında anısı var. Bizde yok yokEvet ama şimdi Tekirdağ lafi geçti. Ciğer çorbası şekerli olur mu bilemedim.
Bilmece seviyorum ben, ne alakası var? Yoo.
Ben de sevmiştim…Evet ama şimdi Tekirdağ lafi geçti. Ciğer çorbası şekerli olur mu bilemedim.
Bilmece seviyorum ben, ne alakası var? Yoo.
Bu iş için özel olarak tutuldum. Dedektif yakalı emoji var mı?Valla Nevreste den daha fazla kafa karıştırıyor.
Hemşerisi oluyorsun bide. Ben sana inanıyorum.Bu iş için özel olarak tutuldum. Dedektif yakalı emoji var mı?
Çok sevmek iyi değil diyorlar. Ben ölçülü seviyorum, zaten uykum da gelmişti tam.Ben de sevmiştim…
Bizim iki tanede ne oluyorBu arada benim şapkam nerede? Zaten bir tanecikti…
Yerinde duruyo git tak beybiBu arada benim şapkam nerede? Zaten bir tanecikti…
Tekirdağ lı akrabalarına haber sal sende anca öyle olur gibi görünüyorİki defa daha bildirim gelirse belki birinci olabilirim
Uyku değil o zehri aldın, onun sersemliğiÇok sevmek iyi değil diyorlar. Ben ölçülü seviyorum, zaten uykum da gelmişti tam.
Ses etme, alışsınUyku değil o zehri aldın, onun sersemliği
Tekirdağ kim o zaman?Hemşerisi oluyorsun bide. Ben sana inanıyorum.
Balıkesir bursa Çanakkale size sesleniyorumTekirdağ lı akrabalarına haber sal sende anca öyle olur gibi görünüyor
Gizli bir dostTekirdağ kim o zaman?