- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
ben limonlu chesecake yapcamPırasa yapalım ekşi ekşi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben limonlu chesecake yapcamPırasa yapalım ekşi ekşi
Sütlü tatlı yapılır aslında dimiTatlı hissediyorum
Tamam olurben limonlu chesecake yapcam
Turşu mı yapicizz NevoşEkşi dedim ya
Neden olmasın. Şerbetli de yapmadık bayadır kek yada kurabiye de olabilirSütlü tatlı yapılır aslında dimi
Güzel fikirTurşu mı yapicizz Nevoş
Yaşasın. Pınar beyaz hakkımdan 6 tane kaldı. Ocak ayı gelmeden tüketmem lazımTamam olur
Şerbetli ve kurabiye yaptık bebeyim. Benim yaptıysam henüz 1 sene olmamıştırNeden olmasın. Şerbetli de yapmadık bayadır kek yada kurabiye de olabilir
Kreş bebeleri bile yapıyor biz niye yapmayalım sen de öğretmenimiz olGüzel fikir
Ayy yaptık ya doğru o kadafı bulmak için eşim kaç dükkan gezmiştiŞerbetli ve kurabiye yaptık bebeyim. Benim yaptıysam henüz 1 sene olmamıştır
Ama keke çok okeyim. Tam mevsimi
Kaç tane kaldığını nasıl biliyorsunYaşasın. Pınar beyaz hakkımdan 6 tane kaldı. Ocak ayı gelmeden tüketmem lazım
Ne bereketliymiş, bitmiyor
Ama sütlü tatlı yapılmadı bayadır sanırımAyy yaptık ya doğru o kadafı bulmak için eşim kaç dükkan gezmişti
Not defterine yazıyorumKaç tane kaldığını nasıl biliyorsun
Tamam kavanoz süslemeleri başlasınKreş bebeleri bile yapıyor biz niye yapmayalım sen de öğretmenimiz ol
Senin yine hain planların var. Şarlot gibi süsleyeceksinAma sütlü tatlı yapılmadı bayadır sanırım
Ben bilmiyorum umarım bitmemiştirNot defterine yazıyorum
Veresiye defteri gibi düşün işte 52 den düşe düşe 6 kaldıBen bilmiyorum umarım bitmemiştir
Lahana benimTamam kavanoz süslemeleri başlasın
Çok iyi fikirmişVeresiye defteri gibi düşün işte 52 den düşe düşe 6 kaldı