Paçiyle daha yeni uyandımm jennamm beni bulaşıkları boşaltmak bekler kahvaltı bekler kızım sabah uyanıyo babasını kollamak için 1 saat oylaaniyo hop benle uyuyo benle uyumak istiyo buara sıpa kaktık 12 de
Herkes bir uyansın,kendine gelsin dedim canımPaçiyle daha yeni uyandımm jennamm beni bulaşıkları boşaltmak bekler kahvaltı bekler kızım sabah uyanıyo babasını kollamak için 1 saat oylaaniyo hop benle uyuyo benle uyumak istiyo buara sıpa kaktık 12 deuyusa uyuycaktı yanii hahaha alarm çaldı vitamin için etiket edince bende dedim aha oylama geldi erken mi gekdi dedim
Iyi ettin canemm haftasonu yorgunluğu herhalde adamlarin istegide bitmezHerkes bir uyansın,kendine gelsin dedim canımoy masallah kuzucuğa
İyi oldu iyi ,uyanık kalalimIyi ettin canemm haftasonu yorgunluğu herhalde adamlarin istegide bitmez
İse yaradı ama bak,hep etiket bekliyormuşsunuzYeni kategori geldi zannettim
Oy da kullanmadım diyorum
Jennam ani etiketleme şoku yaşattı
Arada yapılan yemeklerden de yollayınİse yaradı ama bak,hep etiket bekliyormuşsunuzarada yoklama yapacağım
Tamam canım,tadım yapınca oy vermek daha kolay olur hemArada yapılan yemeklerden de yollayın