- 24 Eylül 2018
- 99.344
- 296.533
- 698
Günaydaaaaaaan paçanga böreklerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Randevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.Çok geçmiş olsun ,git bence de ,ihmal etme
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.USER=71105]@HanimKelesimiGetir[/USER] gecmis olsun ablacim![]()
Çok sağol berrecimGeçmiş olsun abla
Günaydınla rberrecimGünaydın
Günaydınlar peynirli böreğimmmGünaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Geçmiş olsun ablacımRandevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.
Çok sağol berrecim
Günaydınla rberrecim
Günaydınlar peynirli böreğimmm
GünaydınGünaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Çok sağol mavişimGeçmiş olsun ablacım![]()
En zararlılardan birisinBeeeen küçük bir kızııımmmmmm zararsızımmmmmmm zararsızımmmmmmm
Bebişim günaydın
Günaydın ablacımRandevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.
Çok sağol berrecim
Günaydınla rberrecim
Günaydınlar peynirli böreğimmm
Günaydın bebeyim temizlik yaptım haftasonu, sonra da bir sezon dizi bitirdimGünaydın
Nasılsın, görünmüyorsun bu ara![]()
Senin gibiEn zararlılardan birisin![]()
Maşallah ellerine sağlıkBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Günaydın bebeyim temizlik yaptım haftasonu, sonra da bir sezon dizi bitirdim![]()
Günaydın bebişimBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Günaydın bebeyim temizlik yaptım haftasonu, sonra da bir sezon dizi bitirdim![]()
Ama o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misalSenin gibi![]()
Dün bizde boynerden baktık kot gömlek alalım diye 1400 tele etiket, vardı.Avm’de onlaynım. Bunlar nasıl fiyatlarrrr
Günaydınlarrr canısıBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Senden daha az zarar vermişimdir şimdiye kadarAma o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misalHerkes herkese zarar veriyor
bi sakin olun rica ediyorum
![]()
Ben de yeterince sarmazsa bitiremiyorum bir sürü var yarım. Ama sardıysa o sezonu bitirene kadar bırakmıyorumMaşallah ellerine sağlıkiyi yaptın
ben paşladığım dizinin sonunu getiremiyorum
![]()
Görümcem benim yemekten yapmış burada bakırlarınla sunum yapayımAma o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misalHerkes herkese zarar veriyor
bi sakin olun rica ediyorum
![]()
Beni geçeceğin kesinSenden daha az zarar vermişimdir şimdiye kadar![]()
En temiziBen de yeterince sarmazsa bitiremiyorum bir sürü var yarım. Ama sardıysa o sezonu bitirene kadar bırakmıyorum![]()
BilemedimGörümcem benim yemekten yapmış burada bakırlarınla sunum yapayım![]()
Evet dolduruyorsun. Eşim ve babam yenilediCanlar ehliyet yenilemek için e devlette kişisel sağlık raporu dolduran var mı?