- 24 Eylül 2018
- 98.553
- 295.035
- 698
Günaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Randevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.Çok geçmiş olsun ,git bence de ,ihmal etme
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.USER=71105]@HanimKelesimiGetir[/USER] gecmis olsun ablacim
Çok sağol berrecimGeçmiş olsun abla
Günaydınla rberrecimGünaydın
Günaydınlar peynirli böreğimmmGünaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Geçmiş olsun ablacımRandevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.
Çok sağol berrecim
Günaydınla rberrecim
Günaydınlar peynirli böreğimmm
GünaydınGünaydaaaaaaan paçanga böreklerim.
Çok sağol mavişimGeçmiş olsun ablacım
En zararlılardan birisinBeeeen küçük bir kızııımmmmmm zararsızımmmmmmm zararsızımmmmmmm
Bebişim günaydın
Günaydın ablacımRandevu alayımda ne güzel durmuştu 15 gündür filan ene başladı,en basiti dün akşam çarşafı elimle düzeltirken bile ani ağrılar giriyor,ekmek keserken bile oluyor.
Çok sağol münnoşum,szde durumlar nasıl düzelme varmı.
Çok sağol berrecim
Günaydınla rberrecim
Günaydınlar peynirli böreğimmm
Günaydın bebeyim temizlik yaptım haftasonu, sonra da bir sezon dizi bitirdimGünaydın
Nasılsın, görünmüyorsun bu ara
Senin gibiEn zararlılardan birisin
Maşallah ellerine sağlık iyi yaptın ben paşladığım dizinin sonunu getiremiyorumBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Günaydın bebeyim temizlik yaptım haftasonu, sonra da bir sezon dizi bitirdim
Günaydın bebişimBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Ama o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misal Herkes herkese zarar veriyor bi sakin olun rica ediyorumSenin gibi
Dün bizde boynerden baktık kot gömlek alalım diye 1400 tele etiket, vardı.Avm’de onlaynım. Bunlar nasıl fiyatlarrrr
Günaydınlarrr canısıBebişim günaydın
Günaydın ablacım
Senden daha az zarar vermişimdir şimdiye kadarAma o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misal Herkes herkese zarar veriyor bi sakin olun rica ediyorum
Ben de yeterince sarmazsa bitiremiyorum bir sürü var yarım. Ama sardıysa o sezonu bitirene kadar bırakmıyorumMaşallah ellerine sağlık iyi yaptın ben paşladığım dizinin sonunu getiremiyorum
Görümcem benim yemekten yapmış burada bakırlarınla sunum yapayımAma o daha zararlı nevoş. Sende zararlısın misal Herkes herkese zarar veriyor bi sakin olun rica ediyorum
Beni geçeceğin kesinSenden daha az zarar vermişimdir şimdiye kadar
En temiziBen de yeterince sarmazsa bitiremiyorum bir sürü var yarım. Ama sardıysa o sezonu bitirene kadar bırakmıyorum
Bilemedim keyfine baksan daha iyi. Yorulmanı istememGörümcem benim yemekten yapmış burada bakırlarınla sunum yapayım
Evet dolduruyorsun. Eşim ve babam yenilediCanlar ehliyet yenilemek için e devlette kişisel sağlık raporu dolduran var mı?