Benim birde üç çocuk var. Kızlar 12. Sınıf sınav seneleri ve her iş bendeBitmiyor ablam şimdi oturdum ya
Gerçi ben evlenmeden öncede böyleydim. Dünyaya işçi olarak gelmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim birde üç çocuk var. Kızlar 12. Sınıf sınav seneleri ve her iş bendeBitmiyor ablam şimdi oturdum ya
Bazen diyorum kalsın yaparım sonra da birikiyorBenim birde üç çocuk var. Kızlar 12. Sınıf sınav seneleri ve her iş bende
Gerçi ben evlenmeden öncede böyleydim. Dünyaya işçi olarak gelmişim
Hiç aşkom, öylesine nasılsın?Ne oldu aşkom
Yazık banaBazen diyorum kalsın yaparım sonra da birikiyor
Senin durum benden vahim
Başım ağrıyor susar mısın.Sana ne
Benim yediğim sıcak hafif sulu bir kısır içine doğranmış yeşilliklerİnan hiç ilgimi çeken bir tarif olmadı. Belki bir yerde yedim ama kendim denemedim
Biz kısırı yaprakla yeriz. Hatta mevsiminde avuç içi kadar minnak yapraklar toplar onu kısırla yeriz. Lahanayı arkadaşımdan duydum
İş bitmiyor
Ay sormayın yaa vallaha iş hiç bitmiyor bir de benim minik varya çok fena bütün dolapları açıp yere döküyor odadan odaya taşıyor birini toplarken digerini dağıtmaya kosuyor...Bitmiyor ablam şimdi oturdum ya
Aaaaa ben sana hayranım merhabaBaşım ağrıyor susar mısın.
Yazık bana
Kendim için sevindimYazık bana
Yok artıkkkkkk
Dolapları kitleAy sormayın yaa vallaha iş hiç bitmiyor bir de benim minik varya çok fena bütün dolapları açıp yere döküyor odadan odaya taşıyor birini toplarken digerini dağıtmaya kosuyor...
Afiyet olsun bakalım nasıl yapılacakBenim yediğim sıcak hafif sulu bir kısır içine doğranmış yeşillikler
gibi bişeydi. Görüntüsü hoşuma gitmemişti ama tadınca sevdim, acılı ekşili
Nasılsın bebişim?Bebişim
İyiyim bebişim sen nasılsınNasılsın bebişim?
Birde hastayım ve sosyal bir kadınımKendim için sevindim