Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış derler ya ona benzediBaş edemedi
Ay daha cok varmışDaha 10 gün var
Erken yapınca öyle oluyo cano hahahaha bidaha kine son güne paylaşcamAy daha cok varmış
KesinlikleAy ben yaptıgım yemegi bile unuttum bırak onun için kavga etmeyi, bir daha yapmam bu kadar erken bu ne be
Her gün bir tarif gelse sıkılmayız da işte, yapmıyorlarErken yapınca öyle oluyo cano hahahaha bidaha kine son güne paylaşcam
Ayjennn doğruu hergün1 tane bile yeter yavHer gün bir tarif gelse sıkılmayız da işte, yapmıyorlar
Öğretmenler yatıyor .Mayış günü. Bakayım ne kadar yatmış.
Bes kesintisi var. Vergi dilimine de girmişim.Öğretmenler yatıyor .
Üç ay sürerBes kesintisi var. Vergi dilimine de girmişim.
Az bile yapmışlar sana pis kadrolu. Kadrolulardan nefret ederim .Bes kesintisi var. Vergi dilimine de girmişim.
Seni de görürüz.Az bile yapmışlar sana pis kadrolu. Kadrolulardan nefret ederim .
Valla ben şuan sorusturma geçiriyorum hiç belli olmaz sizin okula surulurum sana yapmadığımı bırakmam.Seni de görürüz.
Bizim okula torpille geliniyor ama sen bilirsin.Valla ben şuan sorusturma geçiriyorum hiç belli olmaz sizin okula surulurum sana yapmadığımı bırakmam.
Hem kadrolusun hem torpilli. Öğretmenler yatıyor torpil yaptırıyor kadrolu oluyor.Bizim okula torpille geliniyor ama sen bilirsin.
3-4 güne regl olmam lazım Canom, bekliyorum gelmesiniSağol yasocum. Sanada afiyet olsun
Tedavin 18 de mi olacaktı Duamdasın
Torpili kim kaybetmiş ki ben bulayım Bu okula atandığımda Antep’ten kaçmaya çalışıyordum senin gibi. Akıbetin bana benzemez inşallah ahahahsjajajHem kadrolusun hem torpilli. Öğretmenler yatıyor torpil yaptırıyor kadrolu oluyor.
Siz böylesiniz işte önce atanalım diye uğrasirsiniz sonra kaçalım diye okulda kavga falan çıkarır sorusturmalik olursunuz .Torpili kim kaybetmiş ki ben bulayım Bu okula atandığımda Antep’ten kaçmaya çalışıyordum senin gibi. Akıbetin bana benzemez inşallah ahahahsjajaj
Bu bölgeye gel diyorum işte. Çağdaş medeniyetler seviyesine ancak böyle biraz ulaşırsın.Siz böylesiniz işte önce atanalım diye uğrasirsiniz sonra kaçalım diye okulda kavga falan çıkarır sorusturmalik olursunuz .