Konularına baktım hepsinde bakır var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konularına baktım hepsinde bakır var
Tövbe de ben kim bakır kimKonularına baktım hepsinde bakır var
Tabi tabiTövbe de ben kim bakır kim
Nasip canım Seninde ilk olmasına rağmen çok iyi olmuşHayırlı akşamlar olsun.
Diğer tariflere baktım da offf
Şimdiden elendim
Ellerinize sağlık
öncelikle bakırın başkendi antepden tüm dünyaya selamlar diyorum
Tabi tabi
Teşekkür ederim, biraz da bebem yüzündenNasip canım Seninde ilk olmasına rağmen çok iyi olmuş
Bu alıştırma oldu bundan sonra bakırlarınla hepsini döversinTeşekkür ederim, biraz da bebem yüzünden
Aceleye geldi. Anam da bir ton bakır vardı gider alırdım . Neyse başka maçlara bakicaz
ama red velvet de bakır kullanmadım ki niye beni kovirsin
Hakki kalir bidaha kullanmamazlik yapma sakinama red velvet de bakır kullanmadım ki niye beni kovirsinEki Görüntüle 3144018
1 tepsim bir tavam ve 1 de bakir gorunumlu cay tepsim var sadce yavUlan hepinizinmi bakiri var ya sizi porselenlerimle protesto ediyorum
Döverim dimiBu alıştırma oldu bundan sonra bakırlarınla hepsini döversin
Hepinizlen küsüm shsfshsb1 tepsim bir tavam ve 1 de bakir gorunumlu cay tepsim var sadce yav
Pastayı bir önceki ay yaptık seneye inşallah Ama tatlı yaparızDöverim dimi
Sınavlarım var, bi yandan ev taşıma işi
Umarım pasta veya tatlı kategorilerine denk gelirim
lavaşı da bakır tepsi de mi sunam napam . Patlıcan kebabı zaten bakır tepside olur. Ayranlar bakırda sunulurHakki kalir bidaha kullanmamazlik yapma sakin
Oyyy oyyylavaşı da bakır tepsi de mi sunam napam . Patlıcan kebabı zaten bakır tepside olur. Ayranlar bakırda sunulur
Bi suru yarismaya katildim 2 defa tek bakirda sunum yaptim kazandigim her iki yarismada bakir yoktuHepinizlen küsüm shsfshsb
herifi de bakır siniye oturtuyom ben .Oyyy oyyy
Bende beş defa kazandım. Sadece birinde bakır vardıBi suru yarismaya katildim 2 defa tek bakirda sunum yaptim kazandigim her iki yarismada bakir yoktu
Buna sesli güldümherifi de bakır siniye oturtuyom ben .