- 28 Haziran 2011
- 61.698
- 154.891
- 898
Bal ciceeekk kadınHellolar çicemmmm gördüm demin döktürmüşsün harika olmuş ellerine sağlık olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal ciceeekk kadınHellolar çicemmmm gördüm demin döktürmüşsün harika olmuş ellerine sağlık olsun
Hepimiz şoktayız nazom, böyle bir performans beklemiyorduk belliki bundan sonra yapilacakEşin ne dedi. Devamını beklerim dedi mi
Hem balım hem çiceğimmmmBal ciceeekk kadın
Bonus sende vardir tarif yoresine yandigim
Tiridine bandığim tirit yapsana banakBen yiyici
Aaaa yok nevos çok tembellerBugün tarif yok mu
Kız o misillim yemekleri pişirip ordan oraya sürüklüyonuz dayanamam ki yerimTiridine bandığim tirit yapsana banak
Onun amacı tamamen görsellik, başka bir işlevi yok. Sen ona takılma, ben sana yemek kaşığı veririm bebeyim.Mesela Margaret Hale in kepçe gibi olan kaşığının içinden o köfteleri nasıl yerdim diye düşündüm çukur yani hüpletilmez ağız burun kayacak illa
Ayyy bonuscum çok haklısın valla yaaa, manti mı taaaa terasa çıkardım cekicem diye paldır küldür çekim arkası çok komik yemeğe eziyet oluyorKız o misillim yemekleri pişirip ordan oraya sürüklüyonuz dayanamam ki yerim
O kepce ah o kepçe çok dikkat çekiyor vallaOnun amacı tamamen görsellik, başka bir işlevi yok. Sen ona takılma, ben sana yemek kaşığı veririm bebeyim.
Her zorlu şartta yerim bi kere bilmemki nesneleri sorun edeyimOnun amacı tamamen görsellik, başka bir işlevi yok. Sen ona takılma, ben sana yemek kaşığı veririm bebeyim.
Ben çekim için uğraş, çekim yap falan derken stres yaptığımdan oldu, olmadı, tekrar çek derken bütün iştahım gidiyor. Çekimden sonra gömülüp yediğimi hatırlamıyorum . Sonra dinlenince yerim diyorumAyyy bonuscum çok haklısın valla yaaa, manti mı taaaa terasa çıkardım cekicem diye paldır küldür çekim arkası çok komik yemeğe eziyet oluyor
Ayy nazocum zaten ter içinde ve nefes nefes kaldığın için tükeniyorsunBen çekim için uğraş, çekim yap falan derken stres yaptığımdan oldu, olmadı, tekrar çek derken bütün iştahım gidiyor. Çekimden sonra gömülüp yediğimi hatırlamıyorum . Sonra dinlenince yerim diyorum
Hele bir de balkonda çekim yapınca millet görecek yanlış anlayacak diye hepten acele ediyor insanAyy nazocum zaten ter içinde ve nefes nefes kaldığın için tükeniyorsun
Yaşamayan bilemez ne çektiğimizi kamera arkası evlere şenlikHele bir de balkonda çekim yapınca millet görecek yanlış anlayacak diye hepten acele ediyor insan
Ablacım yakındır inşallah evde un yok alamadım bi türlü . Alınca yapcamD u t sen ne zaman yapacaksın