Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim aşkom şükür, sen nasılsın? Sabah erken hastane isim vardı ,gergindim biraz,neyse ki sorun cikmadiAşkom neredesin nasılsın
İyiyim aşkom sağ ol hayırdır aşkomİyiyim aşkom şükür, sen nasılsın? Sabah erken hastane isim vardı ,gergindim biraz,neyse ki sorun cikmadi
Annem için kalp sintigrafisi çekilecekti,riskler çok dediler,felç,kalp krizi,ölüm vs,çok stres yaptım,yanında sadece ben olunca kolay geçti çok şükürİyiyim aşkom sağ ol hayırdır aşkom
Çok şükür aşkom Temiz çıkar inşallahAnnem için kalp sintigrafisi çekilecekti,riskler çok dediler,felç,kalp krizi,ölüm vs,çok stres yaptım,yanında sadece ben olunca kolay geçti çok şükür
Çok geçmiş olsun Hemsosuu, rabbim muhtaç etmesin düşürmesin hastanelere inşAnnem için kalp sintigrafisi çekilecekti,riskler çok dediler,felç,kalp krizi,ölüm vs,çok stres yaptım,yanında sadece ben olunca kolay geçti çok şükür
Amin aşkom ,insallah ,çok sağolÇok şükür aşkom Temiz çıkar inşallah
Sağol hemşocanim, iyi ki varlar doktorlar,hastaneler ,amin Allah düşürmesin.Çok geçmiş olsun Hemsosuu, rabbim muhtaç etmesin düşürmesin hastanelere inş
AminSağol hemşocanim, iyi ki varlar doktorlar,hastaneler ,amin Allah düşürmesin.
Niyeeğ ne istiyor portakallarımdağnPerisko nerde Blue_Peri
Baklava yapacağızNoğluyor bu aşşalık yerzeeeee
Çok geçmiş olsun canımAnnem için kalp sintigrafisi çekilecekti,riskler çok dediler,felç,kalp krizi,ölüm vs,çok stres yaptım,yanında sadece ben olunca kolay geçti çok şükür
Canım, çok sağolÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun kuzum benimAnnem için kalp sintigrafisi çekilecekti,riskler çok dediler,felç,kalp krizi,ölüm vs,çok stres yaptım,yanında sadece ben olunca kolay geçti çok şükür
Gece gece ne baklavasıHerkes baklava araştırmaya gitti
Bir kavanoz var lazım olursa kuruturuz yinePerisko nerde Blue_Peri