- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Bayağıdır yapmadım.Makine ile bir anlamı kalmaz hem. Herşey usule göre olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağıdır yapmadım.Makine ile bir anlamı kalmaz hem. Herşey usule göre olmalı
Az yapmışım belli olmuyor fotolardaSosunu göremedim
Yöremi tanıtıcam diye bas bas bagırıyor kadın
Oğlanın bazen aklına geliyor. Yapsana diyor. Bende yapmadım o zandan sonraBayağıdır yapmadım.
Siz kategoriyi yanlış anlamışsınızŞakalandık
Yapalım bu sıralarOğlanın bazen aklına geliyor. Yapsana diyor. Bende yapmadım o zandan sonra
Baklava belki açamam çok ince ama baska tatlı açabilirimKeşke bunu anlasalarBurası bir nevi okul ama anlayana
İnşallahYapalım bu sıralar
Masterchef rezil etti kurtarmam lazımYöremi tanıtıcam diye bas bas bagırıyor kadın
Açarsın yaBaklava belki açamam çok ince ama baska tatlı açabilirim
Devir teknoloji devri Canoş. Ben bana yemeğimi yedirecek makinaların hayali ile yaşıyorumMakine ile bir anlamı kalmaz hem. Herşey usule göre olmalı
Bence açarsın. Mesela oklava çekmesi yaparsın. Gazete baklava yaparsınBaklava belki açamam çok ince ama baska tatlı açabilirim
Ben yemek yapmadan duramamDevir teknoloji devri Canoş. Ben bana yemeğimi yedirecek makinaların hayali ile yaşıyorum
Üst üste hepsi yapılırBence açarsın. Mesela oklava çekmesi yaparsın. Gazete baklava yaparsın
Sen uçmuşsun. Acil piste in o kadar da değil yaaniDevir teknoloji devri Canoş. Ben bana yemeğimi yedirecek makinaların hayali ile yaşıyorum
Bu sene hiç izlemiyorum onu da hiç sarmadıMasterchef rezil etti kurtarma lazım
Açarsın ya
Verin gazıBence açarsın. Mesela oklava çekmesi yaparsın. Gazete baklava yaparsın
Pratik olanla başlarsak hamura da elimiz alışıyorÜst üste hepsi yapılır
Kova burcu lanetiSen uçmuşsun. Acil piste in o kadar da değil yaani
Aynen yaa. Bu sene bende hiç sevmedim. Eski tadı yokBu sene hiç izlemiyorum onu da hiç sarmadı