- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Yuvarlama kolay değildir, tecrübe ile sabit biliyorsunBana kalsa bu arap köfte de kolay geliyordu, hiç de değilmiş. Minnak minnak yuvarla yuvarla canım çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuvarlama kolay değildir, tecrübe ile sabit biliyorsunBana kalsa bu arap köfte de kolay geliyordu, hiç de değilmiş. Minnak minnak yuvarla yuvarla canım çıktı
Belki olursunNe var yani birinci olsam
İlk defa o yüzden güzel olmadı merviskom merak etmeNee hamur muu actııın
Bulgur yuvarlanmak kolay ya birde Antep yuvalama yapsalarYuvarlama kolay değildir, tecrübe ile sabit biliyorsun
Rüyamda mıBelki olursun
Mümkünatı yok keşke merak etmeseydim döktürdün işteİlk defa o yüzden güzel olmadı merviskom merak etme
Maşallah. 3 yılın acısı çıkıyorBu arada tam 20 tarif verdim
HayalindeRüyamda mı
Biz iki tembel tongaya geldik bu ay SosyomHeh işte alırken bende öyle dedim belim ayrıldı
Cekimlerim güzel değil kuzum dikkat çekmez diye düşünüyorumMü künatınyok keşke merak etmeseydim döktürdün işte
Böyle yaparlarsa yaparızMaşallah. 3 yılın acısı çıkıyor
Seneye tekrar yaparız değil mi 3 sene beklemeyiz umarım tekrar
Siz benim yemeği görün sonra konuşalımBiz iki tembel tongaya geldik bu ay Sosyom
Ben gerçekten ilkleri bu yarısmalarda yaşıyorum beybimBiz iki tembel tongaya geldik bu ay Sosyom
Cekimlerim güzel değil kuzum dikkat çekmez diye düşünüyorum
Oda olurHayalinde
Amacımız oBen gerçekten ilkleri bu yarısmalarda yaşıyorum beybim
Biraz nohuttan büyük oldu ama napalım o kadar da Antep’e aşık bir kadın değilimYuvarlama kolay değildir, tecrübe ile sabit biliyorsun
O çok zor yaa. Makinesi boşuna çıkmamışBulgur yuvarlanmak kolay ya birde Antep yuvalama yapsalar