- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Ben çok yorgunumSelammmm nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yorgunumSelammmm nasılsınız
Güzel bir yemek geliyor o zamanBen çok yorgunum
Hadi yaaa meraktan kurudukAçıyorum şimdi canım
Bence açtı bekliyorHadi yaaa meraktan kuruduk
Çok lezzetli duruyor.Sanada yetti kaç gündür
Hadi bekliyoruz
Biran önce bizde görelimÇok lezzetli duruyor.
Bugün yine yoğundum yoruldum canımKarşı komşumun kızının doğum günü bizde kutluyorlar. Bütün kızlar toplandılar sürpriz yaptılar. Bende oturdum dinleniyorum Sen nasılsınBiran önce bizde görelim
Nasılsın nevoş
Güzel bir yemek geliyor o zaman
Bu işler niye hiç bitmiyor
Hadi yaaa meraktan kuruduk
Sanada yetti kaç gündür
Hadi bekliyoruz
Ben mahfişş bana hamur açtıran bu hayat size ne yapmazÇok lezzetli duruyor.
Hayırlı olsun canım
Hadi canım ilk defa mı açtın hiç belli olmuyorBen mahfişş bana hamur açtıran bu hayat size ne yapmaz
Allah kolaylık versin canım.Bugün yine yoğundum yoruldum canımKarşı komşumun kızının doğum günü bizde kutluyorlar. Bütün kızlar toplandılar sürpriz yaptılar. Bende oturdum dinleniyorum Sen nasılsın
Mahvoldum, geberiyorum nevosum allahtan çok lezzetli oldu bana bir gün baklava yaptıracaksin korkuyorumHadi canım ilk defa mı açtın hiç belli olmuyor
Ne güzel işte Daha baklava bile açacaksınBen mahfişş bana hamur açtıran bu hayat size ne yapmaz
Maşallah sanaMahvoldum, geberiyorum nevosum allahta sizi çok lezzetli oldu bana bir gün baklava yaptıracaksin korkuyorum
Hani dolma dolduracaktın senBen mahfişş bana hamur açtıran bu hayat size ne yapmaz
Sağ ol canım benimAllah kolaylık versin canım.
Ne güzel eğleniyorlar iyi düşünmüşler
Bende iyiyim şükür. Çocukları uyuttum, oturuyorum
Seni öyle mi kandırdıHani dolma dolduracaktın sen
Antep baklavası daha cazip geldiHani dolma dolduracaktın sen