Anket 80'lerin özlenenleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ArzuGızım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

80'ler deyince aklıma...

• araya başka hatların karıştığı telefonlar,telsizden yapılan çöpçatan çalışmaları geliyor...

OY: 0 0,0%
  • Çatıda anten düzelten babalar/abiler/dayılar vs geliyor...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
A

ArzuGızım

Ziyaretçi
Aramızda bazılarımız 80'li yılları tamamiyle yaşadı..O yıllara anılarını bıraktı..O yıllardan aklınızda en çok ne yer etti?O yılları yaşamayan ya da hatırlamayacak kadar küçük olanlar ise 80'ler dendiğinde akıllarında nasıl bir intiba oluşuyor?Gelin,80'lerin bir değerlendiğrmesini yapalım...:sm_cool:

İlk nce ben cevap yaziyim bari..Benim aklıma hepsi geliyor..Özellikle moda bakımından en rüküş ama müzik açısından en muazzam zamanların yaşandığı yıllar..gerçi susam sokağı ile leblebi tozu 90'larda geçen çocukluğumda az da olsa vardı..Kemal Sunal'ın filmlerindeki "Alo...Alo..Yakışıklı konuşuyor." la başlayan telsiz replikleri de beni güldürmüyor değil...:roflol:Bazen dünyaya gelmek için biraz geç kalmışım diye düşünmüyor değilim 80'leri düşününce..yerimseniben.

Son düzenleyen: Moderatör:
korkunç vatkalar kim wilde, aslan yelesi saçlar,bob geldof,walkman,flashdance,topgun,paradice, mavi göl filmleri. brooke shilds, banu alkan,ahu tuğba,paul young.duran duran,tanita tikaram. sade,laura branigan...küçükev ,dallas,hanedan dizileri ,apolitik olmaya zorlanan gençlik,....

Son düzenleyen: Moderatör:
Askeri darbe yılları geliyor...

korkuyorum ..

Hepsi diyorum ben.70'ler özellikle 80'ler ve 90'lar hep kendine özgü olmuş,çeşitli akımlar başlatmış arkasından kitleleri sürüklemiş zamanlar.80lerin sonları benim çocukluk çağlarım ve herşey kafamda o kadar yer etmiş ki çok özlüyorum.

susam sokağı......
susam sokağını izlemek için okuldan koşa koşa eve gelmemiz,ertesi gün okulda anlatmamız.....
daha neler neler....

Aslında bunların hepsi diyorum. Ama en komiği de o koskocaman vatkalar ve pantolonun içine sokulan
kazaklardı galiba.:))
:roflol:

Hayatimin en güzel yillariydi sanirim, hepsini heyecanla hatirlamaya calisiyorun, masal dünyasi gibi geliyor hersey:çok üzgünüm:

Leblebi tozu yenen,susam sokağı izlenen zamanlar geliyor...

vatka ve pantolon olayı çok komık gercektende.genede 85 ve 90 larda cocuk olmus bırısı olarak özluyorum oyılları.

80lerin sonu,90ların başında çocuk olmak ...

bele kadar gelen dar pantolonlar,içeri sokulan kazaklar/gömlekler,arkası uzatılan saçlar geliyor...
Leblebi tozu yenen,susam sokağı izlenen zamanlar geliyor...

Üniversite gençliğinin siyasetten uzaklaştırıldığı dönemler geliyor...

Şıklardan birçoğunu özledim ve daha birçok şeyi... Bittiğinde en acılı sandığım ama bugün itibariyle bakınca yinede çok güzelmiş herşeye rağmen diyebildiğim yıllardı... Efkar bastı... :içelim:

Topiği unutmuşsunuz kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…