- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.571
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Aynen dostum.İşte şişkinlik yapabiliyor ya bunlar da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen dostum.İşte şişkinlik yapabiliyor ya bunlar da
Maşallah günü erkenden kapamissin. Ben de eliptik yapmak üzereyim.İkinci ogunumu yedim.
Tesekkur ederim,minik bi ara öğün yaparım ama ana öğün bitti benim icin bugün. Eliptik de iyi,ne güzel. Evde yapiyordun dimi? Birazdan kızımla parka gidicez insaallah. 2-3 bin daha atabilirim adım. Yuruyus yapmam mumkun degil kızımla. Evdekinden daha cok adım atmis oluyorum tabi ki.Maşallah günü erkenden kapamissin. Ben de eliptik yapmak üzereyim.
Evet balkonumda yapıyorum. Kolay gelsin...Tesekkur ederim,minik bi ara öğün yaparım ama ana öğün bitti benim icin bugün. Eliptik de iyi,ne güzel. Evde yapiyordun dimi? Birazdan kızımla parka gidicez insaallah. 2-3 bin daha atabilirim adım. Yuruyus yapmam mumkun degil kızımla. Evdekinden daha cok adım atmis oluyorum tabi ki.
Güzelmis valla. Sagol,Evet balkonumda yapıyorum. Kolay gelsin...
Aslında açık havada yürüyüşü daha çok seviyorum. Ama o sonbahar ve kış sporum. Yazın eliptik... Gerçi eliptik de keyifli oluyor, kâh dizi seyrediyorum, kâh müzik dinliyorum. Neyse ne, onemli olan günlük sporumu atlamiyorum...Güzelmis valla. Sagol,
Evet. Terden dolayı anlatmistin . Ben de acik havada severimAslında açık havada yürüyüşü daha çok seviyorum. Ama o sonbahar ve kış sporum. Yazın eliptik... Gerçi eliptik de keyifli oluyor, kâh dizi seyrediyorum, kâh müzik dinliyorum. Neyse ne, onemli olan günlük sporumu atlamiyorum...