Kızlar merhaba bende prematüre annesiyim diğer prematüre annelerine umut olmak için hikayemizi yazmak istiyorum.. hamileligimin ilk 20 haftasina kadar hep içim dışıma çıktı hiç bişey anlamadım sonra hareket etti mi neden hareket etmedi diye diye 27 haftalık olduk ve hiç bir erken doğum riskim yoktu bi pazar günü içime kurt düştü halbuki kızım hareket ediyo varlığını sürekli hissettiriyordu. Eşime acile gidelim kızımı görmem lazım dedim eşim 2 gün sonra randevu var bak kızımız iyi dedi ama benim içime düştü görmezsem rahat edemezdim neyse gittik acile doktor 20 dakika inceledi ve seni acil büyük doğuma sevk ediyorum dedi bana hiç bişey demeden.. elim ayağım buz kesti iki gozum iki çeşme eşimin yanına gittim zar zor gidelim dedim çıktık yola kaydimı yaptirdim sırayı bekliyoruz ama ömrümün 20 yılı gitti aklına her türlü şey geliyor neler oluyo hiç bilmiyorum içeri girdim doktor başladı bakmaya kan akışı yavaş rahim de sol damarın incelmis bebek beslenmiyo acil yatış yapıyoruz dedı yine beynimden vurulmuşa döndüm... Yoğun bakıma getirdiler sürekli nst ye bağlı 1 haftalik süreç başladı kızım ve bana.. doktorlar kendini herşeye hazırla,belki ölür neler dediler neler 1 hafta sonunda bütün kadın dogumcular başımda kalk doğuma gidiyoruz dediler kendini herşeye hazırla dediler allahım keşke ölseydim de bunları duymasaydım dedim.. ağlaya ağlaya doğuma girdim 28+2de 19:40 da 800 gr minnoşum doğdu.. direk özel ambulans ile daha iyi bi hastanenin yoğun bakımina götürdüler meleğimi. Ben 2 gün hastaneden sonra meleğime kavuştum ve 75 günlük süreç başladı sütüm gelnedi ona ağladım kızım 700 gr oldu ona ağladım 60 gün boyunca 20 cc süt çıktı je arttı ne azaldı yavrum onunla idare etti mama yedi.. Gün geçtikçe büyüme başladı tek sıkıntımız oksijendi 60 gün oksijen takviyesi aldı miniğim.. ben her gün sadece 1 saat görebildim meleğimi.. 75 günün sonun da 1935 gr ile evime getirdim meleğimi ve şimdi düzeltilmiş 2 aylık ve 4 kg olduk.. Gün geçtikçe büyüyoruz şükürler olsun binlerce kez rabbime bize bu günleri gösterdiği için.. baya uzattım hakkınızı helal edin lütfen bende hikayeni paylaşmak istedim belki bi yerlerde okuyan olur da az da olsa umut oluruz diye.. Rabbim şifa bekleyen tüm meleklere hayırlısı ile şifa versin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın