80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları :)

Eskiden ülkerin kat katı vardı,milföyden.Hala var mı bilmiyorum ama çok güzel bi şeydi.

cinolardan hala var..ama taaa adanada bi köyde yani annanemin köyü oraya gidince getiriyo koca bi kutusu 5 lira

ama ne kadar harika..mmm içinde de bi sürü var

yaaaaaa ben bayılıodum ona yaa
okulde derste kendimi cino havuzunda oynarken hep hayal ediodum :)) o kadar seviorum yani şuan olsa hergün 10 tane yemezzsem neyim:)

Love is...

Sakiz vardi.

Pembo sakiz vardi...

Mabel sakiz vardi...

Kiraz seklinde seker vardi.

Uludag gazoz...

okulde derste kendimi cino havuzunda oynarken hep hayal ediodum :)) o kadar seviorum yani şuan olsa hergün 10 tane yemezzsem neyim:)

Aaa cinolardan burdada var istanbulda portakallı limonlu küçük ambalajlı =))

Birde çokomik vardı dikdörtgen yedikçe uzayan bir yapısı vardı ambalajı bile gözumun önunde şimdikinden hem tadı hem pakedi çok farklıydı

yanlış hatırlamıyorsam ben tenefüste kantinden ondan almak için derse geç kalmıştım ilköğretimde

kıs nerde var ben hiç denk gelmedim valla

Çokomel, eti puf da vardı. Gerçi hala var :)) yumiyumları her tenefüs yerdim hımmhımm ne güzeldi:))

Birde pazarlarda şekerler vardı. Küçük poşetlerde. Annemle az pazarlık etmiyordum o şekerler için:)

Son düzenleme:
patlayan şekerler vardı arkadaşlar
bilmiyorum yazan oldu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…