Yakın olsaydım gelirdimA çok güzel fikir yarım dilim sarı buğday ekmeği yerim 1 tanede yumurta haşladım mı misss ben ara öğün sütlü kahve yapcam gel beraber içeriztek başına kahve pek sarmıyor ama napalım yanlızlığa alıştım :))
Aynen kötü havalar benimde ruh halimi kötü etkiliyorYakın olsaydım gelirdim
Benim de pek keyfim yok mahvetti havalar cnm ya kapalı insanı ruhunu daraltıyor
Bir yaz gelemedi valla spor yapasım da yok halim yok gibi benim de valla internette takılıyorum
Akşama da biizmkilere makarna yapacam bugunu böyle geçiştirecem
Yumurta çok ii bence peynir domates de koy yanına miss gibi ne güzell
Ara öğün de ben elma yerim belki
Ara öğünde leblebi falan yeme bak o da direk kiloo yapıyor hurma ye meyve ye onun yerine
Aynen yaYeme cnm yeme eti form ye elma ye leblebi alışkanlık yapıyor
Ben son son dinleniyorum artık spora başlamam gerek yeni cillop gibi spor ayaklabılarımı tiril tiril havalı spor kıyafetlerimi görünce eccük gaza geliyorum gibi[/QUOTE
Yeni şeyler de motive eder tabi ki vnmbend ebiraz önce yulaf yoğurt yedim valla akşam da çay içerim sonra da ben de yürücüm eşim bugun spor yapmadın mı diyor kilo verdin biraz bırakma diyor mıtive oldum ben de
Yarın spor yapıcağım zaman kıyafetlerimş. Çekip yollarımAyakkabının fotosunu yollasana
Kahvaltım:Eki Görüntüle 1550124
Öğle:2 kase mercimek çorbası
Yarım dilim sarı buğday ekmeği
2-3 k.k.peynir,lor peyniri
Ara öğün:1 kase erik
Akşam:kuru üzümlü yulaflı yoğurt
Ara:çilekli yoğurt
3 litre su
Kız ne azı akşam canım tatlı istedi kuru üzümle bastırayım didim çok yemişim midem bulandı sonraMe
Menün yine çok güzel bugun çook az yemişsin tebrik ederim
İç kuzum ben şahsen suyu çok severimTamam yulafla yoğurt yedikten sonra biraz önce çayla da 2çig köfte yedim o kasar öğlen mercimek salatası soda sabah yumurta peynir 1dilşm ekmek salatalık zeytin yedim spor yokkk offf suyu da az içtim ama içerim daha
Ben de çok severim ama havalardan sanırımİç kuzum ben şahsen suyu çok severim
Kuru üzümü çok mu attın yoğurdun içine neyse bugunlük böyle olsun bana göre menün iiKız ne azı akşam canım tatlı istedi kuru üzümle bastırayım didim çok yemişim midem bulandı sonra
Bemde içtim adaçayıBen de çok severim ama havalardan sanırım
Bitki çayı içiyorum şimdi yarın spor yapmam şart sabah erken kalkıp dışarda yürürm inş
İi yapmışsın cnm ben de acı çehreli bitki çayı içtim spor yapmadım ya vucudm da şişlik var gibi ter atmalıyım yawBemde içtim adaçayı
Sana zahmet bi linkini atarmısın kuzum merak ettim şimdiPardon zayıflama kampı cnm bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?