80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Yakın olsaydım gelirdim
Benim de pek keyfim yok mahvetti havalar cnm ya kapalı insanı ruhunu daraltıyor
Bir yaz gelemedi valla spor yapasım da yok halim yok gibi benim de valla internette takılıyorum
Akşama da biizmkilere makarna yapacam bugunu böyle geçiştirecem
Yumurta çok ii bence peynir domates de koy yanına miss gibi ne güzell
Ara öğün de ben elma yerim belki
Ara öğünde leblebi falan yeme bak o da direk kiloo yapıyor hurma ye meyve ye onun yerine

Aynen kötü havalar benimde ruh halimi kötü etkiliyor haklısın ama leblebi sütlü kahveyle çok yakışıyor dayanamıyorum ama yemem artık

Ben son son dinleniyorum artık spora başlamam gerek yeni cillop gibi spor ayaklabılarımı tiril tiril havalı spor kıyafetlerimi görünce eccük gaza geliyorum gibi

Kahvaltım:
Öğle:2 kase mercimek çorbası
Yarım dilim sarı buğday ekmeği
2-3 k.k.peynir,lor peyniri
Ara öğün:1 kase erik
Akşam:kuru üzümlü yulaflı yoğurt
Ara:çilekli yoğurt
3 litre su

Tamam yulafla yoğurt yedikten sonra biraz önce çayla da 2çig köfte yedim o kasar öğlen mercimek salatası soda sabah yumurta peynir 1dilşm ekmek salatalık zeytin yedim spor yokkk offf suyu da az içtim ama içerim daha

İç kuzum ben şahsen suyu çok severim

Rabia cnm forum ds diyet günlüklerinden yaz kampına baktım da diyet yapanlara hepsi de kilo vermişler ama çook yiyorlar biz az mı yiyozda ondan mı veremiyoz ki anlamadım kıyasladım da biz az yiyoruz cnm

Zamanın olunca bir inceler misn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…